Η AstraZeneca, παραδέχτηκε για πρώτη φορά, ότι το εμβόλιό της για τον Covid-19… σκοτώνει, καθώς μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοκυτταροπενίας (TTS)!

Αξίζει να σημειωθεί πως στο pronews.gr, είχαμε αναφέρει από τις 25/11/2021, πως το εν λόγω εμβόλιο με το οποίο εμβολιάστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, προκαλεί θρόμβωση φλεβωδών κόλπων του εγκεφάλου (CVST).

Πρόκειται για μια σημαντική παραδοχή από τη φαρμακευτική εταιρεία που, όπως σημειώνει η εφημερίδα Telegraph που αποκάλυψε τα έγγραφα, συνιστά μια πρωτοφανή αλλαγή στη στάση της AstraZeneca και θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων ύψους πολλών εκατομμυρίων λιρών.

Η AstraZeneca βρίσκεται στα δικαστήρια έπειτα από ομαδική αγωγή σύμφωνα με την οποία το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από την εταιρεία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, προκάλεσε θάνατο και σοβαρές επιπλοκές σε δεκάδες περιπτώσεις.

Οι δικηγόροι των οικογενειών που συμμετέχουν στην ομαδική αγωγή υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο προκάλεσε μια παρενέργεια που είχε πολύ σοβαρή επίπτωση για μικρό αριθμό ατόμων.

BOMBSHELL NEWS

AstraZeneca just ADMITTED IN COURT that their covid injection can cause a severe blood clot side effect.

This is absolutely huge news.

They are now being sued in a class action lawsuit from victims that have suffered after being lied to by the “experts” about “safe and effective”, with lawyers saying that the AstraZeneca injection is DEFECTIVE.

It is in this lawsuit that AstraZeneca admitted that their covid injection “can, in very rare cases, cause TTS”.

There we have it – The TRUTH is FINALLY beginning to come out after all these years!

What is TTS?

It is short for Thrombosis with thrombocytopenia syndrome.

Those are very long and fancy words, but essentially what it means is that a person gets BOTH blood clots and low blood platelet counts.

Meaning that people can get both blood clots AND internal bleeding at the same time.

The consequences.

This admission from the pharmaceutical company means that victims could get a massive legal payout. The first lawsuit was started by Jamie Scott, a father of two who was left with a permanent brain injury after getting the AstraZeneca injection.

“We need an apology, fair compensation for our family and other families who have been affected. We have the truth on our side, and we are not going to give up” said Kate Scott, the wife of the victim.

In total, 51 cases have now been lodged in Britain and victims and relatives are seeking damages worth £100 million.

But the government has promised to pay for the pharmaceutical giant’s legal bills. So if they lose, the government will step in and pay – Using tax payers money of course.

This is because of an indemnity deal that AstraZeneca made with the government during covid.

Meanwhile, just days ago, AstraZeneca reported revenue o over £10 BILLION in the first quarter of 2024.

Big Pharma is making Big Profit.

In fact, this TTS is nothing new. In Italy, several doctors and medical staff were under investigation by the public prosecutor after an 18 year old girl died after getting AstraZeneca.

And the European Medicines Agency said already in April 2021 that blood clots combined with low blood platelets should be listed as a very rare side effect of the AstraZeneca injection. So this has been known for a long time.

The question is, why weren’t people more informed about this? As far as I can remember, the mainstream media has not done a very good job of informing people of these side effects.

The narrative was always that the it was SAFE and EFFECTIVE, yet they knew that they were not.

Please SHARE this everywhere – The truth is finally coming out.

ONE MORE THING… 🔴

Please consider becoming a paid subscriber to support my work. I’m working to EXPOSE the mainstream narrative and with your help I can do even more to bring you the REAL NEWS!

Unlike the mainstream media, I’m completely independent which is why I need your support.

Your support is highly appreciated and much needed – Thank you

Τζέιμι Σκοτ: Ο άνθρωπος που κατέθεσε την πρώτη αγωγή

Η πρώτη αγωγή κατατέθηκε πέρυσι από τον Τζέιμι Σκοτ, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος υπέστη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη μετά από θρόμβωση του αίματος και αιμορραγία στον εγκέφαλο που τον εμποδίζει να εργαστεί μετά τον εμβολιασμό του τον Απρίλιο του 2021.

Στην αγωγή περιγράφεται ότι το νοσοκομείο όπου εμβολιάστηκε τηλεφώνησε στη γυναίκα του τρεις φορές για να της πει ότι ο άντρας της επρόκειτο να πεθάνει.

Η AstraZeneca αμφισβητεί τους ισχυρισμούς, αλλά έχει αποδεχθεί, σε νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο τον Φεβρουάριο, ότι το εμβόλιο της για τον Covid-19 «μπορεί, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, να προκαλέσει TTS».

Το TTS είναι η θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοκυτταροπενίας (TTS) μια σοβαρή πάθηση που περιγράφηκε πρόσφατα κατά την οποία παρουσιάζονται ασυνήθιστοι θρόμβοι αίματος στον εγκέφαλο ή σε άλλα μέρη του σώματος, ενώ συνδέεται επίσης με χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων.

51 αγωγές έως τώρα

Συνολικά στη Βρετανία, έχουν κατατεθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο 51 αγωγές από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα και αλλά και από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι συγγενείς τους πέθαναν εξαιτίας παρενεργειών και ζητούν αποζημίωση που εκτιμάται ότι ανέρχεται σε έως και 100 εκατομμύρια λίρες.

Η παραδοχή της AstraZeneca θα μπορούσε να οδηγήσει σε πληρωμές αποζημιώσεων εάν η φαρμακευτική εταιρεία αποδεχτεί ότι το εμβόλιο ήταν η αιτία σοβαρής ασθένειας και θανάτου στις συγκεκριμένες αγωγές.

Σημειώνεται ότι η βρετανική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να αναλάβει να καλύψει τις αποζημιώσεις που τυχόν θα κληθεί να πληρώσει η AstraZeneca.

Με απαντητική επιστολή προς τους δικηγόρους του Τζέιμι Σκοτ τον Μάιο του 2023, η AstraZeneca είχε υποστηρίξει ότι «δεν αποδεχόμαστε ότι το σύνδρομο TTS προκαλείται από το εμβόλιο σε γενικό επίπεδο».

Αλλά στο νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο τον Φεβρουάριο του 2024, η AstraZeneca αναφέρει ότι «είναι παραδεκτό ότι το εμβόλιο AZ μπορεί, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, να προκαλέσει TTS. Ο αιτιολογικός μηχανισμός δεν είναι γνωστός».

Και προσθέτει ότι «το TTS μπορεί επίσης να εμφανιστεί απουσία του εμβολίου ΑΖ (ή οποιουδήποτε εμβολίου). Η αιτιώδης συνάφεια σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση θα πρέπει να είναι θέμα πραγματογνωμοσύνης».

Οι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο AstraZeneca-Oxford είναι «ελαττωματικό» και ότι η αποτελεσματικότητά του έχει «υπερεκτιμηθεί πολύ», ισχυρισμούς που η AstraZeneca αρνείται κατηγορηματικά.

Στο δημοσίευμα της Telegraph υπενθυμίζεται ότι επιστήμονες είχαν εντοπίσει για πρώτη φορά μια σύνδεση μεταξύ του εμβολίου και μιας ασθένειας που ονομάζεται ανοσοθρομβοπενία και θρόμβωση που προκαλείται από το εμβόλιο (VITT) ήδη από τον Μάρτιο του 2021, λίγο μετά την έναρξη της κυκλοφορίας του εμβολίου Covid-19.

«Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να γίνει αυτή η παραδοχή»

Η Κέιτ Σκοτ, σύζυγος του Τζέιμι Σκοτ, είπε στην Telegraph ότι «ο ιατρικός κόσμος έχει αναγνωρίσει εδώ και πολύ καιρό ότι το VITT προκλήθηκε από το εμβόλιο. Μόνο η AstraZeneca αμφισβήτησε ότι η κατάσταση του Τζέιμι προκλήθηκε από το εμβόλιο».

Και συμπλήρωσε: «Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να γίνει αυτή η παραδοχή. Είναι πρόοδος, αλλά θα θέλαμε να δούμε περισσότερα από αυτούς και την κυβέρνηση. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουν τα πράγματα πιο γρήγορα».

«Ελπίζω ότι η παραδοχή τους σημαίνει ότι θα μπορέσουμε να το διευθετήσουμε νωρίτερα από ό,τι πιστεύαμε. Χρειαζόμαστε μια συγγνώμη, δίκαιη αποζημίωση για την οικογένειά μας και άλλες οικογένειες που έχουν πληγεί. Έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε» κατέληξε η σύζυγος του Βρετανού που είναι ένας από δεκάδες που έχουν κάνει αγωγή στην AstraZeneca.