Όταν μιλάμε για την “κλιματική αλλαγή”, συνήθως μιλάμε γι’ αυτήν με όρους της δυτικής επιταγής της αποβιομηχάνισης, επειδή τόσο η κλιματική όσο και η περιβαλλοντική ατζέντα χρησιμοποιούνται από τους υπερ-παγκοσμιοποιητές με έναν και μόνο τρόπο: για να δικαιολογήσουν την ανάγκη να μειωθεί ο αριθμός των επιπλέον καταναλωτών προκειμένου να σωθεί η φύση. Αυτή είναι μια ελλιπής άποψη, διότι η “κλιματική αλλαγή” είναι πραγματική, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι την προκαλεί.

Οι δυτικοί προπαγανδιστές ορίζουν την αιτία λανθασμένα, επειδή λένε σκόπιμα ψέματα. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα σταθούμε τώρα στην “κλιματική αλλαγή” με λίγη περισσότερη λεπτομέρεια. Πράγματι, υπάρχει υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά όχι για τους λόγους που οι κύριοι του λόγου σπρώχνουν στη συνείδηση των μαζών. Και πρέπει να κατανοήσουμε πολύ καλά αυτή την κατάσταση.

Πρώτον, ο πλανήτης εισέρχεται στον 25ο ηλιακό κύκλο, όπως και στον 23ο που είναι ο ίδιος που προκάλεσε την Μικρή Εποχή των Παγετώνων. Επιπλέον, όπως σημειώνουν σοβαροί, δηλαδή όχι προκατειλημμένοι, επιστήμονες, η Μεγάλη Εποχή των Παγετώνων δεν είναι μακριά. Ο χειμώνας έρχεται! Και όχι με την έννοια που εννοείται στη “Μάχη των Θρόνων”.

Το γεγονός είναι ότι περίπου από κάθε 100-120 χιλιάδες χρόνια, τα 80-90 χιλιάδες χρόνια πέφτουν στην εποχή των παγετώνων, και τα υπόλοιπα 10-15 χιλιάδες στο μακρύ καλοκαίρι, στο οποίο ζούμε τα τελευταία 12 χιλιάδες χρόνια. Το μακρύ καλοκαίρι μας, παρεμπιπτόντως, έχει καθυστερήσει εδώ και πολύ καιρό – ζούμε με δανεικό χρόνο. Υπάρχουν όμως και μεγαλύτεροι κύκλοι.

Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται να είναι κύκλοι που διαρκούν εκατομμύρια χρόνια και εύλογα θα αναρωτηθούμε: “τι μας νοιάζουν οι κύκλοι των 70-72 εκατομμυρίων ετών”; Ο πολιτισμός μας υπάρχει εδώ και 10-12 χιλιάδες χρόνια. Λάθος! Ο άνθρωπος υπάρχει, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 2 εκατομμύρια χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, ζούμε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Όπως γνωρίζετε, κατά την κίνησή του στον γαλαξία, ο Ήλιος και το Ηλιακό Σύστημα διασταυρώνονται.

Οι στιγμές της διασταύρωσης επαναλαμβάνονται κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 70-72 εκατομμύρια χρόνια. Και συμπίπτουν με παγκόσμιους κατακλυσμούς της βιόσφαιρας, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών εμφανίσεων. Εμφανίζεται ξαφνικά μεγάλος αριθμός αστεροειδών -αυτό καταγράφεται και τώρα- αυξάνονται οι σεισμοί και οι ηφαιστειακές εκρήξεις. Η τελευταία διασταύρωση και η σχετική αλλαγή εποχών συνέβη πριν από 65-67 εκατομμύρια χρόνια. Δηλαδή, το μέγιστο των κατακλυσμών που περιμένει ο πλανήτη μας θα γίνει σε 5-7 εκατομμύρια χρόνια. Αυτά είναι τα καλά νέα!

Υπάρχουν όμως και κάποια όχι και τόσο καλά νέα. Αυτά είναι ότι η είσοδος σε αυτήν την εποχή έχει ήδη ξεκινήσει και διαρκεί περίπου 2 εκατομμύρια χρόνια. Και τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα. Οι εποχές των παγετώνων γίνονται ολοένα και πιο συχνές και μεγαλύτερες σε διάρκεια, ακολουθούμενες από μικρότερες περιόδους θέρμανσης.

Η εξαφάνιση πολλών ειδών ζώων είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό της. Η 6η μαζική εξαφάνιση είναι σε εξέλιξη, την οποία οι κλέφτες της επιστήμης στην υπηρεσία των υπερπαγκοσμιοποιητών προσπαθούν να φορτώσουν στον άνθρωπο. Στην πραγματικότητα, έχει πολύ λίγη σχέση με τον άνθρωπο. Έχει, ναι! Αλλά ελάχιστη. Έχει να κάνει με αυτούς τους μακροχρόνιους κύκλους.

Αν οι συνέπειες των πολυεκατομμυρίων κύκλων γίνονται αισθητές από τον γήινο πολιτισμό περισσότερο ή λιγότερο ήπια λόγω της χρονικής υστέρησης -και μπορεί απλά να μην τις αντιλαμβανόμαστε, παρά μόνο να βλέπουμε κάποιες αλλαγές που δεν κατανοούμε πάντα- τότε οι συνέπειες των χιλιετών κύκλων επηρεάζουν αρκετά σοβαρά την κοινωνική ανάπτυξη, επειδή αντιπροσωπεύουν μια παγκόσμια κυκλική μεταμόρφωση του πλανήτη. Διαρκούν 12-13 χιλιάδες χρόνια, δηλαδή το ήμισυ της μετάπτωσης (μετάπτωση είναι η αλλαγή του άξονα περιστροφής του πλανήτη). Η τελευταία κυκλική μακρο-αναδιάταξη του πλανήτη έλαβε χώρα πριν από 10-12 χιλιάδες χρόνια, και μάλιστα με πολύ καταστροφική μορφή, η οποία αποτυπώθηκε στα ημερολόγια όλων των ανεπτυγμένων εθνών.

Και οι συμπτώσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες: για παράδειγμα, το αρχαίο ινδικό ημερολόγιο αρχίζει το έτος 11653 χρόνια πριν. Το Βαβυλωνιακό πριν 11542 χρόνια. Το Ασσυριακό πριν 11542 χρόνια. Η εαρινή ισημερία στο πρώτο ζώδιο – του Λέοντος του ναού του Ντέντερ πριν από 11000 χρόνια. Επίσης πριν από 11000 χιλιάδες χρόνια το ρεύμα του Κόλπου έφτασε στην Δυτική Ευρώπη. Και η Δυτική Ευρώπη έγινε πράσινη. Και η Δυτική Ευρώπη και η Μέση Ανατολή βρέθηκαν σε μια κατάσταση όπου ξεκίνησε αυτή η ίδια η Νεολιθική Επανάσταση. Μελέτησε μια πολύ διάσημη έκθεση του υποψηφίου των στρατιωτικών επιστημών Evgeny Smotrin. Πρόκειται για εξαιρετικά σοβαρή έκθεση. Τι γράφει ο Smotrin στην έκθεσή του:

“Τα ερεθίσματα της έντονης φάσης οδήγησαν σε παγκόσμιες καταστροφές, σε γιγαντιαίες πλημμύρες, μαζικές σεισμοηφαιστειακές εκρήξεις, κατολισθήσεις, μετεωροκατακλυσμούς που διέκοψαν την εξέλιξη του προηγούμενου πολιτισμού. Στο γύρισμα της II και III χιλιετίας μ.κ.ε. -δηλαδή στις μέρες μας- “το πλανητικό σύστημα εισήλθε και πάλι στην περίοδο της κυκλικής του αναδιάρθρωσης, η οποία προκαλείται από την μετάβαση του άξονα της Γης στην αντίθετη κορυφή της σπειροειδούς ελλειπτικής τροχιάς, την μετάπτωσή του και την αντίστοιχη ενίσχυση του συμπλέγματος των κοσμοφυσικών φορτίων”.

Γι’ αυτό το γεγονός πρόκειται! Όχι η υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω ανθρωπογενών, όπως μας λένε τα παπαγαλάκια.

“Συγκεκριμένα, όλα αυτά εκδηλώνονται με την αύξηση των δονήσεων της Γης και των λεγόμενων κυμάτων θορύβου, την μείωση της τροχιακής ταχύτητας του πλανήτη και πολλά, πολλά ακόμη φαινόμενα όπως την γενική αύξηση της θερμοκρασίας της Γης (εδώ είναι η αιτία της πραγματικής αύξησης της θερμοκρασίας), την απότομη αποκλιμάκωση του ατμοσφαιρικού όζοντος, την πλανητική κλιμάκωση των φυσικών καταστροφών”.

Πράγματι, οι γεωλόγοι εμπειρογνώμονες καταγράφουν μια απότομη αύξηση της συχνότητας των σεισμών και των ηφαιστειακών εκρήξεων.

“Όλα αυτά επηρεάζουν και τις δια-εθνικές αντιθέσεις. Και όσον αφορά την κοινωνία, τα φαινόμενα αυτά οδηγούν σε ψυχοδυσλειτουργίες του πληθυσμού, σε ξεσπάσματα επιδημιών και υπεραύξηση της γενικής ανοσοανεπάρκειας του πληθυσμού του πλανήτη. Οδηγούν σε άγνωστες ασθένειες και θανάτους”.

Ποιος είναι ο Smotrin; Και τι είναι αυτό το πράγμα;

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, με εντολή του Αντρόποφ, δημιουργήθηκε η SIC “Rhombus” υπό το Συμβούλιο Υπουργών της ΕΣΣΔ και την KGB, v/h 52609. Στα μυθιστορήματα του Markeev, αυτός ο “Ρομβος (Rhombus)” εμφανίζεται με το όνομα “Δρομέας”. Αλλά το πραγματικό όνομα είναι “Rhombus”. Και σε αυτή τη δομή εργαζόταν ο Smotrin. Μετά την καταστροφή της ΕΣΣΔ η “Romb”, η οποία εργαζόταν για την πρόβλεψη φυσικών ανθρωπογενών και κοινωνικών καταστροφών, μετατράπηκε στο ίδρυμα “Geostrategy XXI”.

Ωστόσο, σε κάποιον δεν άρεσαν οι δραστηριότητες του ιδρύματος, το οποίο είχε πραγματοποιήσει τεράστιο όγκο εργασιών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Και το 2002, το Ίδρυμα υπολειτούγησε και η ιστοσελίδα του καταστράφηκε αρκετές φορές. Ωστόσο, με τις προσπάθειες ανθρώπων όχι αδιάφορων, αλλά υπεύθυνων και ριζωμένων στην πατρίδα, αρκετά πράγματα αποκαταστάθηκαν.

Για κάποιο χρονικό διάστημα, το υλικό, ιδίως η έκθεση του Smotrin “Φυσικές καταστροφές και καταστροφές – η κύρια απειλή για την πλανητική ευρασιατική ασφάλεια κατά την είσοδο στην τρίτη χιλιετία”, αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτήν θα βρείτε στο βιβλίο του Oleg Markeev “The Unaccounted Factor”.

Έτσι, σύμφωνα με τον Smotrin, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο πλανήτης εισήλθε στην προεντατική φάση της μεταβατικής περιόδου, δηλαδή στον παγκόσμιο κυκλικό μετασχηματισμό. Και αυτό, ειδικότερα, συνδέεται με την αύξηση της θερμοκρασίας του αέρα πάνω από τις ηπείρους. Η εντατική μετάβαση, σύμφωνα με τον Smotrin, είναι από τον Αύγουστο του 99 έως το τέλος του πρώτου τρίτου του 21ου αιώνα. Πρόκειται για το τέλος της ενεργού φάσης της κυκλικής μετάβασης. Και η πλήρης φάση θα τελειώσει στο πρώτο τρίτο του 22 αιώνα, δηλαδή σε 130 χρόνια.

Η πρόβλεψη του Σοβιετικού Αναλυτή Επαληθεύεται με Ακρίβεια.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της πλανητικής μετάβασης; Η έκθεση Smotrin, προσδιορίζει τους ακόλουθους ως τους κύριους κινδύνους για την μεταμόρφωση.

“Επιτάχυνση και μετατόπιση της τροχιάς της Γης, η οποία θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τον πλανήτη σε μορφές και βαθμό, που θα υπερβαίνουν απαγορευτικά την συλλογική εμπειρία του σημερινού πολιτισμού. Ταυτόχρονα, η επιστημονική κατανόηση των αυξανόμενων πλανητικών απειλών παρεμποδίζεται από το υπάρχον επιστημονικό παράδειγμα Νεύτωνα-Αϊνστάιν και το μονοπώλιο της αλήθειας των επιστημονικών δομών που το υποστηρίζουν. Ένα ακόμη σημείο είναι η Κλιμάκωση της ανοσοανεπάρκειας του πληθυσμού, που εντείνεται από την καταστροφική επίδραση των ναρκωτικών, του αλκοόλ, των ανθρωπογενών και πληροφοριακών μέσων στο πλαίσιο των αυξανόμενων επιδημιολογικών και περιβαλλοντικών απειλών”.

Ο Σμότριν πίστευε ότι η εξάπλωση του AIDS θα έπαιζε τεράστιο ρόλο, αλλά αυτός ο παράγοντας δεν λειτούργησε. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον. Το άγχος της ανταπόκρισης στον δημόσιο εκφοβισμό χτυπάει το ανοσοποιητικό σύστημα.

“Υπονόμευση σε μεγάλη κλίμακα από συνεχιζόμενες καταστροφικές διαδικασίες της ποιότητας του γονιδιακού κώδικα της ανθρωπότητας, η οποία οδηγεί στη γονιδιακή απώλεια των ψυχικών, διανοητικών και ανοσοποιητικών δυνατοτήτων στις επόμενες γενιές”. Αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό.

“… καταστροφικές διεργασίες της ποιότητας του γονιδιακού κώδικα της ανθρωπότητας, οι οποίες οδηγούν στην γονιδιακή απώλεια των ψυχικών, διανοητικών και ανοσοποιητικών δυνατοτήτων στις επόμενες γενιές.”

Παρεμπιπτόντως, η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση του Schwab είναι ακριβώς σε αυτή τη ροή. Ο Smotrin έγραψε στα τέλη του εικοστού αιώνα ότι “…το κύριο χτύπημα θα δοθεί στην Ευρώπη. Στο πολύ κοντινό μέλλον η Ευρώπη θα πρέπει να αναμένει μια καταστροφική αλλαγή στο οικολογικό, κοινωνικοπολιτιστικό και τεχνογενετικό περιβάλλον”.

Και ακόμη και τότε, ακόμη και πριν από την μεταναστευτική κρίση, ο Smotrin έγραφε:

“Επί του παρόντος, οι πολιτικοί και συνωμοτικοί κύκλοι της Δύσης έχουν αποφασίσει να επιταχύνουν τις μεταναστευτικές διαδικασίες που προσανατολίζονται κατά μήκος του άξονα Δύση-Ανατολή- από την άποψη της κλίμακας και των γεωστρατηγικών συνεπειών, η σχεδιαζόμενη δράση είναι συγκρίσιμη με τη Μεγάλη Μετανάστευση των Λαών”.

Παρεμπιπτόντως, στα μέσα της δεκαετίας του 1970, δηλαδή 25 χρόνια πριν από την έκθεση του Smotrin, οι γαλλικοί κύκλοι διαπραγματεύονταν με τον βασιλιά Χασάν του Μαρόκου. Μιλούσαν για την κατασκευή μιας σήραγγας κάτω από το Γιβραλτάρ, η οποία θα επέτρεπε την πολύ εύκολη μεταφορά μεταναστών. Αυτό είχε σχεδιαστεί από τότε.

Τώρα λοιπόν, 2 δεκαετίες μετά την έκθεση του Σμοτρίν, η πλημμύρα της Ευρώπης με μετανάστες που σπρώχνονται σε αυτήν -όχι ως εργατικό δυναμικό διότι αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να εργαστούν και δεν πρόκειται να ενσωματωθούν στην ευρωπαϊκή κοινωνία- θα εφαρμόσει μια παρασιτική στρατηγική σε βάρος των φορολογουμένων πολιτών, συνδυάζοντάς την με μια εγκληματική και ληστρική στρατηγική. Και από αυτή την άποψη ο Σμότριν αποδείχθηκε απλά ένας καλός προγνώστης.

Και εδώ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο από το έργο του Smotrin:

“Η άμεση απειλή για την Ευρασία είναι η δραστηριότητα εγωκεντρικών κύκλων ορισμένων ανεπτυγμένων χωρών… οι οποίοι εδώ και τρεις δεκαετίες (δηλαδή από τα μέσα της δεκαετίας του ’60, που όπως αποδεικνύεται, όλα είναι σωστά) κρυφής φυσικο-επιστημονικής έρευνας έχουν συσσωρεύσει μια επαρκή συστοιχία πληροφοριών για το πρόβλημα αυτό. Και από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 χρησιμοποιούν αυτές τις γνώσεις ως μέρος μιας στρατηγικής έμμεσων ενεργειών, που δεν αποκλείει τις άμεσες ενέργειες για την δημιουργία χάους, επιδεινώνοντας τις συνέπειες των φυσικών καταστροφικών διαδικασιών για να εδραιώσουν τον σταθερό έλεγχο της Ευρασίας ως το πιο σταθερό και πιο πλούσιο σε πόρους τμήμα του πλανήτη για τα επόμενα 200-300 χρόνια”.

Η Βόρεια Ευρασία είναι η Ρωσία. Δηλαδή, οι υπερ-παγκοσμιοποιητές χρειάζονται όχι μόνο τους πόρους, αλλά και το έδαφός για να το διευθετήσουν σε περίπτωση αρνητικών συνεπειών του πλανητικού μετασχηματισμού. Ήδη προετοιμάζεται μια ιδεολογική βάση γι’ αυτό. Για παράδειγμα, ο Γάλλος Marc Derrier γράφει:

“Η Ευρασία είναι μια φυσική ζώνη διαβίωσης για τους Καυκάσιους”. Και στην συνέχεια συμπληρώνει ο Smotrin. “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι, δεδομένης της εθνοψυχολογίας των Δυτικοευρωπαίων, η Ρωσία θα επαναλάβει την ιστορία της εξερεύνησης της αμερικανικής ηπείρου”.

Ο Smotrin δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας απόπειρας πλήρους αποικισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η οποία ήταν μια ημι-αποικία επί Γέλτσιν και στην συνέχεια με κάποιο τρόπο σύρθηκε μακριά. (Έγραψε αυτή την έκθεση το 99. Δεν ήταν καν το καθεστώς Γέλτσιν, αλλά η “ημιβανκίρσκινα”, γιατί το καθεστώς Γέλτσιν, με την στενή έννοια του όρου, έληξε το ’96). Αυτό έγραψε ο Smotrin. Ποιοι παράγοντες είναι επικίνδυνοι να μετατρέψουν την Ρωσία σε πλήρη αποικία της Δύσης;

“Επιστροφή στον φεουδαρχικό-ολιγαρχικό κοινωνικό σχηματισμό. Παρουσία κομπραδόρικων αισθημάτων στην ελίτ, το χαμηλό επαγγελματικό και ηθικό της επίπεδο που αποκλείει την επαρκή εκτέλεση των λειτουργιών της κοινωνικής διαχείρισης. Τελική φθορά του ανθρώπινου υλικού. Μείωση του ενεργειακού δυναμικού του οργανισμού. Μυθολογικοποίηση της συνείδησης, αυξημένη υποβλητικότητα, λουμπενισμός, καταστροφικός τεχνικός (και λειτουργικός) αναλφαβητισμός του κυρίαρχου στρώματος, όσον αφορά τα πρότυπα του 21ου αιώνα”.

Το τελευταίο δεν είναι μια ρωσική, αλλά μια παγκόσμια διαδικασία/φεουδαρχία. Αναφερθήκαμε σε αυτό νωρίτερα, όταν μιλήσαμε για την θαυμαστή νέα χαοτικοποίηση των μαζών. Ο κύριος αγώνας της εποχής μας θα είναι ακριβώς αυτός- “άνθρωποι του θαυμαστού νέου χάους” και “άνθρωποι του παλαιού χάους”.

Οι άνθρωποι του νέου χάους μέσα σε μια χώρα, σε μια κοινωνία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ηθελημένα ή άθελα, θα ωθήσουν την κατάσταση προς την υποβάθμιση και θα περιθωριοποιήσουν το περιβάλλον. Αυτό γίνεται ήδη. Στις περισσότερες περιπτώσεις – υπό την προσεκτική καθοδήγηση των αφεντάδων του λόγου.

Κατά συνέπεια, το κύριο πράγμα που μπορεί να κάνει ο καθένας στο δικό του ξεχωριστό κομμάτι της πραγματικότητας είναι να φέρει ευρυθμία κι αρμονία (όχι τάξη) και σταθερότητα σε αυτή την θαυμαστή νέα χαοτικοποίηση.


@OWL /terrapapers.com / 2020-2023