Δείτε το νέο βίντεο, καθώς το θέμα είναι πολύ σοβαρό:

Στο πλαίσιο των δημοτικών εκλογών της Ελλάδας, βρέθηκαν νέα ρεπορτάζ για το C40, ένα παγκόσμιο δίκτυο δημάρχων που αντιπροσωπεύουν το ένα τέταρτο της παγκόσμιας οικονομίας. Περιλαμβάνει σχεδόν 100 πόλεις συν 1.143 πόλεις και τοπικές κυβερνήσεις που έχουν ενταχθεί στο «Cities Race to Zero» του C40. Οι πόλεις που εγγράφονται στο «Cities Race to Zero» δεσμεύονται, μεταξύ άλλων, να διατηρήσουν την παγκόσμια θέρμανση κάτω από τον στόχο του 1,5°C της Συμφωνίας του Παρισιού και να εφαρμόσουν ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, αυτή την φορά με δικαιολογία το περιβάλλον!!!!

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το 2019 και τονίστηκε εκ νέου το 2023 φέρεται να λέει ότι έως το 2030 δεν θα μας επιτρέπεται να τρώμε κρέας ή γαλακτοκομικά προϊόντα, θα περιοριζόμαστε σε μόλις τρία νέα ρούχα ετησίως και μία πτήση με αεροπλάνο κάθε τρία χρόνια. Θα ξεκινήσει σε χώρες που «καταναλώνουν περισσότερο».

Όπως είχατε διαβάσει σε προηγούμενο άρθρο:

«Φήμες κυκλοφόρησαν τον περασμένο μήνα, ότι 14 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάζουν να απαγορεύσουν το κρέας.

Οι ειδήσεις έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, κυρίως σε συντηρητικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους.

Οι Φεντεραλιστές ανέφεραν ότι το σχέδιο για το 2030, σκιαγραφεί ορισμένους πολύ φιλόδοξους στόχους!

Αυτοί περιλαμβάνουν μηδενική κατανάλωση κρέατος, μηδενική κατανάλωση γαλακτοκομικών, τρία νέα είδη ένδυσης ανά έτος- ανά άτομο, μηδενική ιδιοκτησία ιδιωτικού οχήματος και, ένα σύντομο αεροπορικό ταξίδι μετ’ επιστροφής ανά άτομο, κάθε τρία χρόνια.

Περίπου 100 πόλεις έχουν υπογράψει τη συμφωνία και, οι Ηνωμένες Πολιτείες περιλαμβάνουν το Austin, την Βοστώνη, το Σικάγο, το Χιούστον, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, την Νέα Ορλεάνη, την Νέα Υόρκη, την Φιλαδέλφεια, το Φοίνιξ, το Πόρτλαντ, το Σαν Φρανσίσκο, την Ουάσιγκτον και το Σιάτλ. Είναι όλα μέρος του προγράμματος «C40 Πόλεις».

el.gr