Αίγυπτος Ιορδανία απέκλεισαν το ενδεχόμενο να δεχθούν χιλιάδες Παλαιστινίους ενώ ο υπουργός μετανάστευσης αφήνει ορθάνοικτες τις πόρτες για την χώρα μας;-Γιατί δεν εκδίδεται ανακοίνωση ότι η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα της σε όσους έρθουν από την Γάζα;Ο Αιγύπτιος πρόεδρος είπε ότι η απέλαση Παλαιστινίων από τη Γάζα θα θεωρηθεί κήρυξη πολέμου κατά της Αιγύπτου
Μαντεύουμε που θα πάνε χιλιάδες Παλαιστίνιοι από την λωρίδα της Γάζας μετά τα τελευταία γεγονότα με τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου και τους εκατοντάδες νεκρούς αμάχους.

Οι Ιορδανοί και οι Αιγύπτιοι δεν τους δέχονται, αλλά η Ελλάδα φέρεται να έχει ανοικτές τις αγκάλες της για όλους αυτούς ανθρώπους που ενδεχομένως θα κινηθούν μαζικά μακριά από την περιοχή που αναμένεται να δεχθεί ολόκληρη την πολεμική μηχανή των Ισραηλινών.

https://twitter.com/i/status/1714225650322625022

Ο υπουργός Μετανάστευσης κ. Καιρίδης ανέφερε για το θέμα αυτό: “Η Αίγυπτος έχει κλείσει το πέρασμα στους Παλαιστίνιους, είναι πολύ αυστηρή και κάθετη να μην περάσουν, γιατί έχει τα δικά της εσωτερικά προβλήματα, δεν θέλει να δημιουργήσει νέο προσφυγικό. Η Ελλάδα ( εφόσον φτάσουν εδώ) δίνει σε όλους τους Παλαιστίνιους άσυλο και ταξιδιωτικά έγγραφα”.

Μέσα στις δύο δύσκολες καταστάσεις των πυρκαγιών και των πλημμυρών στην χώρα μας, που μας στοίχισαν τόσο σε ανθρώπινες ζωές όσο και σε υποδομές, πιθανόν να αντιμετωπίσουμε μία ακόμη με ένα μαζικό κύμα Παλαιστινίων από την Γάζα, αφού η Αθήνα δεν το ξεκόβει ότι θα δεν δεχθεί πρόσφυγες από την περιοχή της Γάζας για κανέναν λόγο, και ότι θα κινηθεί με όλα τα μέσα προς αυτόν τον σκοπό.

“Θα χορηγηθεί άσυλο σε αυτούς που πανηγύριζαν για την επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στις δομές των νησιών;

Ναι κανονικά και με διαδικασίες εξπρές για να αποσυμφορηθούν τα νησιά και να γίνει χώρος για τους επόμενους.”

Αν υλοποιηθεί αυτό το σενάριο, η χώρα θα γίνει έρμαιο και των τουρκικών σχεδίων, που πιθανότατα να υλοποιηθούν ταυτόχρονα, γεμίζοντας τα νησιά μας και την ενδοχώρα με χιλιάδες ανθρώπους, μέσα στους οποίοyς ενδέχεται να υπάρχουν τρομοκράτες της Χαμάς και της Τζιχάντ.

“Ημέρες οργής” σε Ελλάδα-Ευρώπη από χιλιάδες υποστηριχτές της Χαμάς
Σε Ρώμη, Παρίσι, Λονδίνο, και σε ολόκληρη την Γερμανία και άλλες πόλεις έχουμε συνεχιζόμενα επεισόδια από χιλιάδες ακραίους Ισλαμιστές κατά της αστυνομίας και των υπόλοιπων πολιτών, προκαλώντας υπόνοιες για ακόμα χειρότερες καταστάσεις.

Από προχθές έχουμε μπαράζ διαδηλώσεων ενώ αυξάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες σε μεγαλουπόλεις της Ευρώπης, η οποία μουσουλμανοποιείται συνεχώς.

https://twitter.com/i/status/1714556545873092652

Είναι καιρός στην Ελλάδα να ανοίξουμε τα μάτια μας και να διαπιστώσουμε το τι ακριβώς έρχεται, καθώς το ακραίο Ισλάμ και οι υποστηρικτές του έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα.

“Μέσα σε 5 χρόνια, περισσότεροι από 350 τζιχαντιστές έχουν εκτίσει τις ποινές τους & βρίσκονται στο στόχαστρο των υπηρεσιών στη Γαλλία

Χρειάζονται 3 ομάδες των 8 για να παρακολουθούν συνεχώς έναν εξτρεμιστή, περιπου 8000 πράκτορες, οταν το προσωπικό της DGSI δεν ξεπερνά τους 5000″

Οι αυτόχθονες Ευρωπαίοι γερνούν, αντικαθίστανται από μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες, των οποίων οι οικογένειες, κατά κανόνα, έχουν τουλάχιστον τρία παιδιά. Οι κοινωνιολόγοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο αριθμός των χριστιανών έως το 2060 θα αυξηθεί κατά 34%, και οι μουσουλμάνοι κατά 70%.

Υπάρχουν τώρα περίπου 554 εκατομμύρια Χριστιανοί που ζουν στην ήπειρο. Είναι πολύ πιο δύσκολο να μετρήσουμε τους μουσουλμάνους: σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, υπάρχουν μεταξύ 15 και 30 εκατομμυρίων από αυτούς. Και αυτοί είναι μόνο πολίτες των χωρών της Σένγκεν και του Ηνωμένου Βασιλείου .

Τι θα γίνει όμως σε περίπτωση μαζικών εξεγέρσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη, με θέμα την Γάζα, και τρομοκρατικών χτυπημάτων από ¨μοναχικούς λύκους”;

Τι μπορεί να πράξουν οι αρχές αν δούμε χάος τύπου Παρισίων στους δρόμους ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων;

Χώρες σαν την Ελλάδα, τι θα μπορέσουν να πράξουν σε ανάλογες μελλοντικές περιπτώσεις;

Ο κίνδυνος είναι τεράστιος και αφορά ολόκληρη την Ήπειρο και τα εκατομμύρια των πολιτών που δεν έχουν κατανοήσει τι τύπου “ καταιγίδα” θα φέρει ο πόλεμος στην Γάζα.