«Μου κόπηκε η ανάσα», είπε γιατρός που την είδε…
Μια συγκλονιστική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Circulation διαπίστωσε ότι το 50 τοις εκατό των νεαρών ανδρών που ανέπτυξαν μυοκαρδίτιδα υπέστησαν μόνιμη καρδιακή βλάβη.

Ο Δρ Ντρου Πίνσκι μίλησε σχετικά πρόσφατα στο The Megyn Kelly Show , σημειώνοντας η έκθεση «μου έκοψε την ανάσα».

«Μια δημοσίευση μόλις κυκλοφόρησε πριν από πέντε ημέρες στο Circulation , ένα σημαντικό περιοδικό καρδιολογίας. Μια εξαιρετική μελέτη που μου έκοψε την ανάσα – δεν ήξερα γιατί δεν ήταν πρωτοσέλιδα ειδήσεων. Είναι μια μεγάλη μελέτη – και έδειξε ότι περίπου οι μισοί νεαροί άνδρες που έπαθαν μυοκαρδίτιδα είχαν μόνιμη καρδιακή βλάβη».

Δείτε το βίντεο, καθώς όλο και περισσότεροι κατηγορούν τα εμβόλια COVID, κάτι που η κρατική επιστήμη αρνείται:

Τελευταίο περιστατικό με μυοκαρδίτιδα ήταν η πτώση του ποδοσφαιριστή σε ματς της Ολλανδίας, η οποία συντάραξε την Ευρώπη!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός στράικερ Μπας Ντοστ κατέρρευσε στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα της Άλκμααρ με την Ναϊμέγκεν, όπως είχατε δει στο ΕΛ!

Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει μια φλεγμονή σε καρδιακό μυ!

«Οι πρόσφατες εξετάσεις που έκανα έδειξαν ότι έχω μυοκαρδίτιδα. Από εδώ και στο εξής θα κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένεια μου», ήταν τα λόγια του 35χρονου επιθετικού!

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί:

el.gr