Τα ΜΜΕ σήκωσαν μανίκια…
Η εποχή του lockdown και της παραμονής σε εσωτερικούς χώρους δείχνει να πλησιάζει ξανά, σύμφωνα με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που διαφημίζουν τον τρόμο που υποτίθεται ότι ελλοχεύει σε εξωτερικούς χώρους λόγω της ανύπαρκτης «κλιματικής κρίσης».

Σύμφωνα με το The Washington Free Beacon , τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ αναρωτιούνται εάν είναι «ασφαλές» για το κοινό να βγει έξω και μένει να το ακούσουμε και στην Ελλάδα!!!

«Γιατί τα μέσα ενημέρωσης φαίνεται να έχουν σκοπό να τρομάξουν τους Αμερικανούς να μείνουν σπίτι;» αναρωτήθηκε η Ντρου Χόλντεν του Free Beacon: «Καθημερινές δραστηριότητες όπως η εργασία, η μετακίνηση και η άσκηση θα πρέπει να επανεξεταστούν εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, πυρκαγιών και ανόδου των νερών, σύμφωνα με κορυφαίες εφημερίδες και ειδησεογραφικά δίκτυα».

Ένας εξαντλητικός κατάλογος των πρωτοσέλιδων των MSM τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν αναλάβει να καθορίσουν το πότε οι άνθρωποι πρέπει και πότε δεν πρέπει να φεύγουν από τα σπίτια τους.

Για παράδειγμα, μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο «ή εντελώς επικίνδυνο» το «τρέξιμο έξω» λόγω υψηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με την Washington Post.

Παρομοίως, οι New York Times ισχυρίστηκαν ότι υπάρχουν «δόλιες συνθήκες αυτό το καλοκαίρι», προτού ρωτήσει τους αναγνώστες: «Πώς ξέρετε πότε είναι ασφαλές να βγείτε έξω;»

Ένας τίτλος του CBS News ισχυριζόταν ότι μπορεί να μην είναι καν ασφαλές να οδηγήσετε στην δουλειά λόγω του καπνού της δασικής πυρκαγιάς.

Το NBC News καλεί τους ανθρώπους να αναρωτιούνται: «Είναι ασφαλές να ασκείσαι σε εξωτερικούς χώρους όταν η ποιότητα του αέρα είναι κακή;»

Τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται επίσης ότι ανησυχούν υπερβολικά για την ασφάλεια των Αμερικανών που επιλέγουν να ταξιδέψουν εκτός των ΗΠΑ, προειδοποιώντας τους ανθρώπους για «καλοκαιρινές πυρκαγιές» και ρωτώντας: «Είναι ασφαλές να πάτε στην Ευρώπη;»

Είναι ακόμα χειρότερο αν είσαι μελαμψός και βγαίνεις σε εξωτερικούς χώρους σε περιμένει «τραύμα», σύμφωνα με το NBC News.

Αλλά περιμένετε, δεν είναι μόνο αυτό. Προφανώς, υπάρχει επίσης κίνδυνος που συνδέεται με το να βρίσκεστε σε εσωτερικό χώρο – επειδή φαινομενικά θα μπορούσατε να αναπνεύσετε ρύπους από τις σόμπες αερίου.

Η συνεχής εκστρατεία εκφοβισμού που προκαλεί φόβο θυμίζει έντονα τις προσπάθειες των μέσων ενημέρωσης να εμποδίσουν τους ανθρώπους να βγαίνουν σε εξωτερικούς χώρους κατά την διάρκεια της κορύφωσης της φερόμενης πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα σημάδια πληθαίνουν και δείχνουν πως τα μέτρα για τον COVID ήταν προετοιμασία για αυτό που έπεται!!!