Με τραγικό τρόπο, από την έναρξη της εκστρατείας μαζικών ενέσεων Covid μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, 2.003 αθλητές είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό. Από αυτούς, οι 1.400 έχουν πεθάνει.
Δεν είναι μόνο οι αθλητές που πεθαίνουν ξαφνικά. Το 2023, υπήρξε 82% αύξηση σε σύγκριση με το 2020 στο περιεχόμενο των διαδικτυακών ειδήσεων που αναφέρουν “πέθανε ξαφνικά”.
Αθλητές με Σοβαρά Προβλήματα Υγείας ή έχουν Πεθάνει μετά τον Εμβολιασμό
Τον Ιούλιο, αναφέραμε ότι 1.884 αθλητές καταγράφηκαν να έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό. Δυστυχώς, 1.310 είχαν πεθάνει. Αυτό συνέβαινε σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές αθλητών που είχαν καταγραφεί τότε στη λίστα του Good Sciencing.

Η Good Sciencing ενημερώνει συνεχώς τον κατάλογό της και, με τραγικό τρόπο, ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς. Από την εξάπλωση των εκστρατειών μαζικής ένεσης κοβιδίου μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2023, το Good Sciencing είχε καταγράψει 2.003 καρδιακές ανακοπές ή σοβαρά προβλήματα αθλητών. Το σύνολο περιλαμβάνει 1.400 άτομα που έχουν πεθάνει. Πολλά από αυτά τα καρδιακά προβλήματα και τους θανάτους συμβαίνουν λίγο μετά την ένεση covid που είχε λάβει το άτομο.

Το Good Sciencing βασίζεται στο κοινό που κάνει αναφορές σε αυτό και σε όσα ανακαλύπτει κατά τη διάρκεια της έρευνας. Σχεδόν όλοι όσοι βρίσκονται στη λίστα τους έχουν αναφερθεί στα μέσα ενημέρωσης. “Υπάρχουν πολλές χώρες ή κράτη με μεγάλους πληθυσμούς, που δεν έχουν σχεδόν καμία αναφορά στη λίστα μας. Αυτό πιθανώς σημαίνει ότι τα γεγονότα δεν μας αναφέρονται”, δήλωσε η Good Sciencing.

Ενώ πολλές από τις σοβαρές παθήσεις που υπέστησαν οι αθλητές αφορούσαν την καρδιά τους, σημείωσε η Good Sciencing: “Το 2022 και το 2023, οι αναφορές για τον αριθμό των νέων καρκίνων αυξήθηκαν. Σε ορισμένα μέρη, ορισμένοι γιατροί ανέφεραν 5 φορές περισσότερους καρκίνους από ό,τι το 2020/21 και πολλοί από αυτούς ανιχνεύονται και χαρακτηρίζονται αμέσως ως στάδιο 4. Αφήνουμε σε άλλους να βγάλουν συμπεράσματα από αυτό, αλλά υπήρξαν πολλοί νεοανακαλυφθέντες θάνατοι από καρκίνο σε όλο τον κόσμο, που συχνά περιγράφονται ως “πέθαναν μετά από σύντομη ασθένεια””.

Ακολουθεί ο κατάλογος των αθλητών τον Σεπτέμβριο του 2023 που υπέστησαν σοβαρή πάθηση ή πέθαναν και η αιτία έχει αναγνωριστεί ως σχετιζόμενη με το εμβόλιο:

25/09/2023 Ισπανία Νεκρός
Ο Jorge Iglesias (20), Aluches Tierras de León Ειδικός στην πάλη που διέπρεψε στην πάλη του Λεόν στη βόρεια Ισπανία πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του την ημέρα που επρόκειτο να ταξιδέψει στη Σλοβακία για να συνεχίσει τις σπουδές του. News Story News Story2 News Story3 News Story4

21/09/2023 Αγγλία Νεκρός
Η Maddy Cusack (27), ποδοσφαιρίστρια της Sheffield United που έπαιξε πάνω από 100 αγώνες για τις γυναίκες της Sheffield United πέθανε ξαφνικά. Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί. News Story News Story2 News Story3 News Story4

12/09/2023 Βέλγιο
Ο Nathan Van Hooydonck (27), επαγγελματίας ποδηλάτης δρόμου της Jumbo-Visma υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Έχασε τον έλεγχο και χτύπησε άλλα αυτοκίνητα. Μια εβδομάδα μετά το ατύχημα, αναφέρεται ότι αποσύρθηκε από την ποδηλασία λόγω καρδιακής πάθησης. News Story News Story2 News Story3 News Story4

03/09/2023 Ζιμπάμπουε Νεκρός
Ο Heath Streak (49), παίκτης του κρίκετ της Ζιμπάμπουε που έπαιξε για τη χώρα του, ήταν αρχηγός και αργότερα ασχολήθηκε με την προπονητική πέθανε από καρκίνο του ήπατος και του παχέος εντέρου. News Story News Story2 News Story3 News Story4

Διαβάστε τον πλήρη κατάλογο των αθλητών που κατηγοριοποιήθηκαν ως σχετιζόμενοι με το εμβόλιο (2.003), δεν έχει βρεθεί ακόμη τεκμηρίωση (5), μπορεί ή δεν μπορεί να σχετίζονται με το εμβόλιο (50) και δεν σχετίζονται με το εμβόλιο (30) ΕΔΩ.

Αυξάνονται γενικά οι Αιφνίδιοι Θάνατοι
Αναλυτής δεδομένων: “Έχουμε μια κρίση σε εξέλιξη”: Καρδιακές προσβολές, καρκίνοι και θάνατοι που δεν σχετίζονται με τον εμβολιασμό έχουν ρημάξει τους νέους τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Δυστυχώς, η κατάσταση χειροτερεύει.

Ο Ed Dowd δημοσιεύει καταστροφική έκθεση για τους καρδιαγγειακούς θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο: Οι άνθρωποι κάτω των 45 ετών “πεθαίνουν ξαφνικά” – και οι αριθμοί γίνονται όλο και χειρότεροι.

Το καλοκαίρι του ξαφνικού θανάτου ενώ κοιμάστε – ενώ είστε πλήρως εμβολιασμένοι με covid-19 mRNA. Αυτοί οι θάνατοι στην πραγματικότητα επιταχύνονται; 50 καλοκαιρινά περιστατικά συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (“SADS”) κατά τη διάρκεια του ύπνου, όπως καταγράφηκαν από τον Dr. William Makis.

Αύξηση 82% στις Αναφορές για Ξαφνικό Θάνατο
Τη Δευτέρα, το News Uncut ανέφερε ότι υπήρξε 82% αύξηση του περιεχομένου των διαδικτυακών ειδήσεων που αναφέρουν “πέθανε ξαφνικά”.

Σύμφωνα με ανάλυση του Mark Crispin Miller, τους τελευταίους μήνες του 2020, του έτους της πανδημίας, υπήρχαν κατά μέσο όρο 4.346 διαδικτυακά ειδησεογραφικά άρθρα σε αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης που χρησιμοποιούσαν αυτή τη φράση. Τους πρώτους οκτώ μήνες του 2023, δύο χρόνια μετά την επιβολή των ενέσεων covid στους πληθυσμούς του κόσμου, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 7.910 ειδησεογραφικά άρθρα κατά μέσο όρο τον μήνα. Πρόκειται για αύξηση 82%.

Το Substack “News from the Underground” του ειδικού στην προπαγάνδα καθηγητή Mark Crispin Miller καταγράφει αυτές τις τραγικές περιπτώσεις εδώ και λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. Η ομάδα εθελοντών του αναζητά επιμελώς άρθρα ειδήσεων και νεκρολογίες. Αν και τους λείπουν πληροφορίες για ορισμένες χώρες (όπως το Ισραήλ) και σκάβουν λίγο πιο βαθιά για άλλες (όπως ο Καναδάς), έχουν καταγράψει 30,5 χιλιάδες αναφορές από 128 χώρες τους πρώτους επτά μήνες του 2023.

Οι πιο παραγωγικές χώρες που καταγράφηκαν από έναν κατάλογο 128 χωρών. Πηγή: News from the Underground

Ακολουθεί μια λίστα με τα άρθρα του Crispin Miller στη μνήμη όσων “πέθαναν ξαφνικά” κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου του:

  1. The United States and worldwide
  2. India, Sri Lanka, Vietnam, Indonesia, Australia and New Zealand
  3. Burkina Faso, Syria, Israel, Azerbaijan, Ukraine and Russia
  4. Italy
  5. France, Belgium, Germany, Switzerland, Norway, Poland, Latvia, Czech Rep., Slovakia, Hungary, Bulgaria, Portugal and Spain
  6. United Kingdom and Ireland
  7. Mexico, Honduras, Dominican Republic, Bahamas, Peru, Suriname, Bolivia, Brazil and Chile
  8. Canada
  9. United States

-Δικτυογραφία :

“Died Suddenly” reports have increased by 82% and 1,400 athletes have died since the rollout of covid injections – The Expose

triklopodia.gr