Η τουρκική κτηνωδία με Δυτική κάλυψη, αποκαλύπτεται εννέα ολόκληρα χρόνια μετά!

Ο οργανισμός απαγόρευσης της διάσωσης διάδοσης χημικών όπλων (OPCW), με επίσημη έκθεση του, τεκμηριώνει ότι η περιβόητη χημική επίθεση για την οποία κατηγορήθηκε ο Άσαντ έγινε το 2015, πραγματοποιήθηκε από τα τούρκικα κτήνη του Ισλαμικού Κράτους!

Ήταν τότε που η λεγόμενη πολιτισμένη Δύση κατηγόρησε τον Άσαντ για την συγκεκριμένη επίθεση και ήθελε να βομβαρδίσει την Συρία! Από κοντά και Έλληνες πολιτικοί…

Θα απολογηθούν άραγε ποτέ για την εγκληματική υποστήριξη τους στους ισλαμιστές τρομοκράτες που στοίχισε τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες αθώους και διέλυσε μία ολόκληρη χώρα;

Η έκθεση που αποκαλυπτει την αληθεια

Η επίσημη ανακοίνωση του οργανισμού, που ελέγχεται μάλιστα από τη Δύση:

Ο OPCW προσδιορίζει τον ISIS ως δράστες της χημικής επίθεσης του 2015 στη Marea της Συρίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

1. Επίθεση μουστάρδας θείου, το λεγόμενο αέριο της μουστάρδας από το ISIL:

Το IIT καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να πιστεύεται ότι την 1η Σεπτεμβρίου 2015, μεταξύ 09:00 και 12:00 (UTC+3), κατά τη διάρκεια συνεχιζόμενων επιθέσεων με στόχο την κατάληψη της πόλης Marea, μονάδες του Ισλαμικού Κράτους στο Το Ιράκ και το Λεβάντε (ISIL) ανέπτυξε μουστάρδα θείου (Το λεγόμενο αέριο της μουστάρδας).

Ο χημικός παράγοντας εκτοξεύτηκε χρησιμοποιώντας ένα ή περισσότερα πυροβόλα πυροβόλα.

2. Τοποθεσίες κρούσης και υπολείμματα:

Το IIT εντόπισε αρκετές τοποθεσίες επιπτώσεων σε ολόκληρη τη Marea, χωρίς διακριτό μοτίβο στόχευσης.

Όλα τα υπολείμματα και τα πυρομαχικά που παρατηρήθηκαν σε αυτές τις τοποθεσίες ήταν συμβατικά βλήματα πυροβολικού, ειδικά διαμετρήματος 122 mm, τροποποιημένα για να διασκορπίζουν ένα υγρό ωφέλιμο φορτίο.

Κατά την πρόσκρουση, τουλάχιστον έξι βλήματα διέρρευσαν μια μαύρη, παχύρρευστη ουσία με μια ευδιάκριτη «πικάντικη» και «σαν σκόρδο» μυρωδιά.

Έντεκα κατονομαζόμενα άτομα που ήρθαν σε επαφή με την υγρή ουσία παρουσίασαν συμπτώματα σύμφωνα με την έκθεση στη μουστάρδα θείου.

3. Η αποκλειστική ικανότητα του ISIL σε αυτό το περιστατικό:

Το IIT διαπίστωσε ότι το ωφέλιμο χημικό φορτίο αναπτύχθηκε από το πυροβολικό από περιοχές υπό τον έλεγχο του ISIL.

Καμία άλλη οντότητα δεν διέθετε τα μέσα, τα κίνητρα και τις δυνατότητες να αναπτύξει θειούχο μουστάρδα ως μέρος επίθεσης στη Marea την 1η Σεπτεμβρίου 2015.

Το IIT μπόρεσε να ανακατασκευάσει την οργανωτική δομή και την αλυσίδα διοίκησης που οδήγησε στη χρήση του #ChemicalWeapons από το Ισλαμικό Κράτος στη Μαρέα την 1η Σεπτεμβρίου 2015.

Στρατηγικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, όπως η επίθεση που πραγματοποιήθηκε στη Μαρέα, που συνεπάγεται την ανάπτυξη χημικών όπλων μεγάλης κλίμακας, θα είχαν πραγματοποιηθεί μόνο σύμφωνα με άμεσες εντολές του Εκτελεστικού Κλάδου του ISIL, π.χ. «Χαλίφης», σύμφωνα με τα συμπεράσματα του IIT.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, το IIT μπόρεσε να συνδέσει πρόσθετες οργανωτικές δομές και άτομα με τη χρήση και την ανάπτυξη χημικών όπλων από το Ισλαμικό Κράτος, συμπεριλαμβανομένου του Diwan Al-Jund (Τμήμα Στρατού) του ISIL και της Επιτροπής Στρατιωτικών Ανάπτυξης και Βιομηχανίας, ταυτοποιώντας ως δράστες συνολικά τέσσερα κατονομαζόμενα άτομα. Δύο ακόμη μέλη του ISIL αναγνωρίστηκαν ως οι κύριοι οδηγοί του προγράμματος χημικών όπλων του ISIL.

4. Βαθμός βεβαιότητας:

Το IIT κατέληξε στα συμπεράσματά του με βάση το αποδεικτικό πρότυπο που είναι γνωστό ως «εύλογοι λόγοι», το οποίο υιοθετείται με συνέπεια από διεθνείς διερευνητικούς φορείς και εξεταστικές επιτροπές.

Η αξιολόγηση περιελάμβανε πληροφορίες από την αποστολή διερεύνησης δεδομένων (FFM), κράτη μέρη, συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν από το IIT και αναλύσεις δειγμάτων, μοντελοποίηση υπολογιστή, δορυφορικές εικόνες, χάρτες πρώτης γραμμής, επικυρωμένα βίντεο και φωτογραφίες και άλλα σχετικά δεδομένα.

makeleio