Δεν είναι μόνο η Αμερική… το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιαπωνία, η Νότια Αφρική και η Αυστραλία είναι μεταξύ δεκάδων χωρών που υποφέρουν από μυστηριώδεις εξάρσεις όλων των διαφορετικών ειδών όγκων σε νέους ανθρώπους

Συγκλονιστική έκθεση: 233% αύξηση των θανατηφόρων κρουσμάτων καρκίνου που συνδέονται με τους εμβολιασμούς COVID

Ο καρκίνος ξεκινά όταν γενετικές αλλαγές παρεμβαίνουν στη φυσιολογική αναπαραγωγή και αντικατάσταση των κυττάρων του σώματος. Τα κύτταρα αρχίζουν να αναπτύσσονται ανεξέλεγκτα και μπορεί να σχηματίσουν όγκο. Αποτελεί τη νούμερο 2 κύρια αιτία θανάτου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι η νόσος μπορεί να βρίσκεται σε έξαρση χάρη στις πειραματικές ενέσεις Covid-19. Επειδή τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ επιβεβαιώνουν ότι ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου μετά τον εμβολιασμό με το Covid-19 αυξάνεται κατά ένα συγκλονιστικό ποσοστό 143.233%.

Τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) φιλοξενούν ένα Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS), το οποίο περιέχει ιστορικά δεδομένα για τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν για κάθε εμβόλιο που έχει χορηγηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Μια γρήγορη αναζήτηση στη βάση δεδομένων VAERS του CDC σχετικά με τον αριθμό των περιπτώσεων καρκίνου που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες για τις ενέσεις Covid-19 από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, αποκαλύπτει ότι από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τις 5 Αυγούστου 2022, συνολικά 2.579 ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τον καρκίνο έγιναν σε μόλις 1 έτος και 8 μήνες.

Ωστόσο, μια παρόμοια αναζήτηση στη βάση δεδομένων VAERS σχετικά με τον αριθμό των περιπτώσεων καρκίνου που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλα τα άλλα διαθέσιμα εμβόλια μεταξύ 2008 και 2020, μια περίοδο 13 ετών, αποκαλύπτει ότι υπήρχαν μόλις 791 ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τον καρκίνο.

Πολλοί θα ισχυριστούν απλώς, χωρίς να τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό τους με στοιχεία, ότι αυτό οφείλεται απλώς στον όγκο των ενέσεων Covid-19 που χορηγούνται σε σύγκριση με όλα τα άλλα εμβόλια. Αλλά δυστυχώς, όποιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο κάνει λάθος.

Μπορούμε να το διαπιστώσουμε αυτό εξετάζοντας τον αριθμό των δόσεων που χορηγήθηκαν.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον συνολικό αριθμό των δόσεων του εμβολίου γρίπης που χορηγήθηκαν σε 13 πλήρεις περιόδους γρίπης σε όλη τη διαδρομή από την περίοδο γρίπης 2008/2009 έως την περίοδο γρίπης 2019-2020. Τα δεδομένα έχουν εξαχθεί από τις πληροφορίες του CDC που βρίσκονται εδώ.

Συνολικά, μεταξύ της περιόδου γρίπης 08/09 και της περιόδου γρίπης 19/20, χορηγήθηκαν συνολικά 1.720.400.000 (1,7204 δισεκατομμύρια) δόσεις του εμβολίου γρίπης στις ΗΠΑ.

Το CDC επιβεβαιώνει επίσης ότι μεταξύ 2008 και 2020, μια περίοδο 13 ετών, αναφέρθηκαν μόλις 64 περιστατικά που σχετίζονται με καρκίνο ως ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων γρίπης.

Με βάση τον αριθμό των ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται μόνο με τον καρκίνο, μπορούμε να δούμε ότι υπήρξαν 40,3 φορές περισσότερες περιπτώσεις καρκίνου που σχετίζονται με τον εμβολιασμό Covid-19 απ’ ό,τι υπήρξαν με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Όμως, αν και σοκαριστικό, αυτό το στατιστικό στοιχείο δεν αντιπροσωπεύει σωστά τη σοβαρότητα της κατάστασης. Για να γίνει αυτό πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό των περιπτώσεων καρκίνου ανά 100.000 χορηγούμενες δόσεις.

Με βάση τους παραπάνω αριθμούς που παρέχονται από το CDC, ο αριθμός των ανεπιθύμητων συμβάντων που σχετίζονται με τον καρκίνο που αναφέρθηκαν ανά 100.000 δόσεις του εμβολίου γρίπης που χορηγήθηκε ισοδυναμεί με μόλις 0,0003 ανά 100.000 δόσεις.

Σύμφωνα με το “Our World in Data”, από τις 9 Αυγούστου 2022, στις ΗΠΑ έχουν χορηγηθεί 606 εκατομμύρια δόσεις των εμβολίων Covid-19. Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα έχουν χορηγηθεί σχεδόν 3 φορές περισσότερα εμβόλια κατά της γρίπης μεταξύ 2008-2020 από ό,τι ενέσεις Covid-19 από το τέλος του 2020, πόσο μάλλον όλα τα άλλα εμβόλια που έχουν χορηγηθεί.

Ως εκ τούτου, ο αριθμός των ανεπιθύμητων συμβάντων που σχετίζονται με τον καρκίνο που αναφέρθηκαν ανά 100.000 δόσεις του εμβολίου Covid-19 που χορηγήθηκαν ισοδυναμεί με 0,43 ανά 100.000 δόσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός Covid-19 έχει 1433,33x / 143.233,33% περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσει καρκίνο από τον εμβολιασμό κατά της γρίπης. Μπορεί να υποστηριχθεί ότι επειδή οι αριθμοί είναι τόσο εξαιρετικά χαμηλοί για το εμβόλιο της γρίπης, ότι ο εμβολιασμός κατά της γρίπης δεν προκαλεί καρκίνο. Επομένως, μπορεί να υποστηριχθεί ότι ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου μετά τον εμβολιασμό Covid-19 είναι 1433x μεγαλύτερος από τον κίνδυνο υποβάθρου.

Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι έχουμε ήδη επιστημονικές αποδείξεις ότι οι ενέσεις mRNA Covid-19 μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο των ωοθηκών, του παγκρέατος και του μαστού.

Το μονοπάτι επιδιόρθωσης του DNA με τον ομόλογο ανασυνδυασμό είναι ένας από τους μηχανισμούς που χρησιμοποιεί το σώμα για να σταματήσει τα κύτταρά σας από το να γίνουν καρκινικά ως απάντηση στο περιβαλλοντικό στρες.

Και τον Οκτώβριο του 2021, δύο αξιοσέβαστοι επιστήμονες, που ονομάζονται Jiang και Mei, δημοσίευσαν, μετά από αξιολόγηση από ομοτίμους, μια εργασία στο MDPI, η οποία έδειξε ότι η πρωτεΐνη SARS-Cov-2 spike εξαλείφει τον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA στα λεμφοκύτταρα.

Η πρωτεΐνη spike του ιού ήταν τόσο τοξική για αυτό το μονοπάτι που το έβγαλε εκτός λειτουργίας κατά 90%. Εάν ολόκληρη η πρωτεΐνη spike έφτανε στον πυρήνα (στις ωοθήκες), και παραγόταν αρκετή ποσότητα και παρέμενε εκεί για αρκετό χρονικό διάστημα προτού ο οργανισμός μπορέσει να την ξεφορτωθεί όλη, θα προκαλούσε καρκίνο.

Ευτυχώς, στην περίπτωση της λοίμωξης από naturl, αυτό είναι απίθανο να συμβεί. Αλλά τα πειραματικά “εμβόλια” mRNA προκαλούν την παραγωγή πρωτεΐνης spike μέσα και γύρω από τον πυρήνα του κυττάρου και αυτό συμβαίνει για τουλάχιστον 60 ημέρες και σχεδόν σίγουρα για περισσότερο.

Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο τα κρούσματα καρκίνου των ωοθηκών βρίσκονται τώρα σε ιστορικά υψηλά επίπεδα.

Τα επίσημα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου που δημοσιεύθηκαν από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, αποκαλύπτουν τον αριθμό των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο των ωοθηκών από την εισαγωγή της ένεσης Covid-19 στον γενικό πληθυσμό. Δυστυχώς, η γνωστή τάση το 2021 ήταν σημαντικά υψηλότερη από το 2020 και τον μέσο όρο των ετών 2017-2019.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει μέχρι τον Ιούνιο του 2021, αλλά τα διαγράμματα που βρίσκονται στο ταμπλό της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας δείχνουν τώρα στοιχεία μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και δυστυχώς αποκαλύπτουν ότι το χάσμα έχει διευρυνθεί ακόμη περισσότερο με τον αριθμό των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο των ωοθηκών να αυξάνεται σημαντικά.

Εάν εξακολουθείτε να επιθυμείτε να κάνετε ένα εμβόλιο που δεν σας εμποδίζει να κολλήσετε το Covid-19, δεν σας εμποδίζει να διαδώσετε το Covid-19, αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο θνησιμότητας (δείτε εδώ) και αυξάνει τον κίνδυνο να πάθετε καρκίνο κατά 143.233%, τότε αυτό είναι δικό σας θέμα. Αλλά ίσως μπορείτε τώρα να δείξετε λίγη περισσότερη κατανόηση για το γιατί πολλοί άλλοι απλά αρνούνται να το κάνουν.

Η πραγματικότητα επί του πεδίου όσον αφορά τους καρκίνους turbo είναι στην πραγματικότητα πολύ χειρότερη από τα παραπάνω δεδομένα. Και αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα τελευταία “εμβόλια” κατά της γρίπης είναι σε αντίθεση με τα προηγούμενα που στην πραγματικότητα αύξησαν τις πιθανότητες να προσβληθείτε από τη γρίπη, αλλά δεν σας τροποποίησαν γενετικά. Αυτά τα νέα “εμβόλια” της γρίπης χρησιμοποιούν τη θανατηφόρα πλατφόρμα τροποποιημένου mRNA, και έτσι τώρα χαρακτηρίζονται επίσης ως ενέσεις βιολογικού όπλου αργής θανάτωσης με όλες τις σχετικές ανεπιθύμητες ενέργειες, που δεν περιορίζονται στον καρκίνο turbo.

Η μόνη ελπίδα που έχουν τώρα οι “εμβολιασμένοι” είναι να αντιμετωπίσουν τη μόλυνση του mRNA και του DNA τους με τη χρήση φθηνών επαναπροσδιορισμένων φαρμάκων για να αποκρούσουν το VAIDS, τη βλάβη της πρωτεΐνης spike, την καταστολή της πρωτεΐνης p53, το VAIDS, τις ασθένειες που βασίζονται στα prion, την καρδιακή βλάβη, τους καρκίνους turbo, κλπ. & κλπ.

Οι ανεμβολίαστοι μπορεί επίσης να θέλουν να εξετάσουν τα εν λόγω φθηνά επανασχεδιασμένα φάρμακα ως προφύλαξη από λοιμώξεις, αποβολή “εμβολίων”, καρκίνους, έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες, κ.λπ. κ.λπ.

Η συνεργιστική σύζευξη ιβερμεκτίνης και φενβενδαζόλης βρέθηκε ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου

katohika