«Ποιος εξέλεξε τον Τζ.Σόρος για να ασκεί πολίτικη;»

Χείμαρρος ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Ελ Σαλβαντόρ Ναγίμπ Μπουκέλε ο οποίος κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Ουάσιγκτον εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της παγκοσμιοποίησης του, κατά του Τζορτζ Σόρος λέγοντας πως «σκοτεινές δυνάμεις καταλαμβάνουν τις ΗΠΑ».

Μάλιστα ο Μπουκέλε κέρδισε τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 4ης Φεβρουαρίου με ποσοστό που κυμάνθηκε στο 85% καταφέρνοντας να επανεκλεγεί.
Στην ομιλία του στο διήμερο συνέριο (CPAC ) που ολοκληρώνεται αύριο των ρεπουμπλικάνων στο Maryland, ο Μπουκέλε ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής:

«Λένε ότι η παγκοσμιοποίηση πεθαίνει στο CPAC. Ήρθα εδώ για να σας πως ότι στο Ελ Σαλβαντόρ είναι ήδη νεκρή.

Αν θέλετε να νικήσετε και εδώ την παγκοσμιοποίηση, πρέπει να είστε πρόθυμοι να πολεμήσετε χωρίς συγγνώμη εναντίον όλων και όλων όσων την υποστηρίζουν.

Πολεμήστε για τις ελευθερίες σας, αγωνιστείτε για τα δικαιώματά σας», είπε ο Μπουκέλε, προκαλώντας κύμα ενθουσιασμού ανάμεσα στους σύνεδρους.

«Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις κυριεύουν ήδη τη χώρα σας. Μπορεί να μην το έχετε δει ακόμα, αλλά ήδη συμβαίνει.

Δεν το βλέπετε τόσο ξεκάθαρα γιατί οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι να βλέπουν τις γραμμικές αλλαγές και όχι τις εκθετικές.

Οι άνθρωποι εφησυχάζουν και δεν συνειδητοποιούν πόσο άσχημα γίνονται τα πράγματα μέχρι να είναι πολύ αργά», είπε ο Μπουκέλε για να συνεχίσει:

«Ποιος εξέλεξε τον Σόρος για να υπαγορεύει τη δημόσια πολιτική ή τους νόμους;

Γιατί αισθάνεται ότι δικαιούται να επιβάλει την ατζέντα του; Αυτός και οι φίλοι του χτύπησαν έναν ΤΕΙΧΟ, ΤΕΙΧΟ στο Ελ Σαλβαδόρ.

Κάναμε το αδιανόητο και καθαρίσουμε την κοινωνία μας.

Συλλάβαμε τους τρομοκράτες, αλλά πρέπει να απομακρύνουμε και τους διεφθαρμένους δικαστές, διεφθαρμένους δικηγόρους και εισαγγελείς», είπε ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαντόρ καταχειροκροτούμενος

Μοιραία το ερώτημα έρχεται στη χώρα μας και στα δικά μας πολιτικά δρώμενα.

Θα υπάρξει ποτέ
Έλληνας πολιτικός να πει αυτά τα πράγματα και μάλιστα επι αμερικανικού εδάφους;

Θα υπάρξει ποτέ Έλληνας πολιτικός ο οποίος θα προειδοποιήσει για «σκοτεινές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης» , ή θα υπάρξει πολιτικός στη χώρα μας για να μιλήσει έτσι ξεκάθαρα για “διεφθαρμένους δικηγόρους και εισαγγελείς”; Ρητορικό το ερώτημα βέβαια.

Και όμως το έκανε ένας πρόεδρος μιας μικρής χώρας, μικρότερης και φτωχότερης από την Ελλάδα, η οποία μάλιστα σχεδόν γειτνιάζει με τις ΗΠΑ.

pronews