Λάβρος κατά του νέου νόμου που ψηφίστηκε στην Ελλάδα, για τους ΛΟΑΤΚΙ+, με βάση τον οποίο θα μπορούν να υιοθετούν παιδιά, ήταν ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι «η παιδοφιλία γίνεται η νέα κανονικότητα».

Σε δημόσια ομιλία του αναφέρθηκε στην γενική παρακμή της Δύσης με αφορμή τον εκτρωματικό νόμο που ισχύει πλέον στην Ελλάδα για τον «γάμο» των ΛΟΑΤΚΙ+ και την τεκνοθεσία από αυτούς.

Αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν πρόσφατα στην Ελλάδα δήλωσε ότι «Καταστρέφουν τον θεσμό της οικογένειας, την δική τους ιστορική ταυτότητα και τις παραδόσεις» εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά του για αυτά που συμβαίνουν.

Οι Ρώσοι είχαν και ακόμα έχουν την Ελλάδα σε πολύ υψηλή θέση στο μυαλό τους καθώς την θεωρούν ως ένα είδος «πνευματικής μητέρας» επειδή τους πρόσφερε την Ορθοδοξία και έχουν απογοητευτεί πάρα πολύ με την ηθική πορεία της χώρας.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος είπε:

«Δεν μπορούν να δεχτούν το γεγονός ότι η Ρωσία δεν μπορεί να ηττηθεί στα πεδία των μαχών. Γι’ αυτό και προχωρούν σε επιθέσεις πληροφοριακής παραπλάνησης.

Πρώτα απ’ολα λένε ψέματα στις νέες γενιές. Διαβάλουν τα ιστορικά γεγονότα, δεν σταματάνε ποτέ τις επιθέσεις κατά της κουλτούρα μας, της Ορθοδοξίας ή άλλων θρησκειών.

Δείτε τι κάνουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Καταστρέφουν τον θεσμό της οικογένειας, την δική τους ιστορική ταυτότητα και τις παραδόσεις.


Σε ότι αφορά τα παιδιά, η παιδοφιλία γίνεται αποδεκτή ως η νέα κανονικότητα (αναφέρεται στο νόμο για τους ΛΟΑΤΚΙ+ που ψηφίστηκε στην Ελλάδα και θα τους επιτρέπει να υιοθετούν ανήλικα παιδιά).

Οι ιερείς αναγκάζονται να αναγνωρίσουν και να πραγματοποιούν γάμους μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ζουν όπως θέλουν, κανείς δεν επεμβαίνει στην ιδιωτική ζωή κάποιου, κανείς δεν το θέλει αυτό, αλλά θα έλεγα να ρίξουν μία ματιά στις Γραφές, οποιασδήποτε θρησκείας.

Λένε ότι η οικογένεια είναι η ένωση ενός άντρα και μίας γυναίκας».