Τι έρχεται στα Γιάννενα ο Ταχιαος για Εγνατία; Να κάνει τι ακριβώς μήπως μπορεί να μας πει κάποιος;Υποτίθεται πως επι του ζητήματος που προέκυψε θα έπρεπε να υπάρχουν οι συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας που αφορούν φυσικά και την συντήρηση των οδών και των σηράγγων κι έπρεπε να «ενημερώνονται» μέσω των υπηρεσιών του υπουργείου με τα αντίστοιχα προβλεπόμενα.. Εγενοντο αυτά και ποιοι έχουν τα σχετικά στοιχεία; Σε ένα κρατος που λειτουργεί αυτά είναι τα ζητούμενα όχι οι δηλώσεις και οι θόρυβοι..

Η σύσκεψη θα γίνει την Κυριακή και αμέσως μετά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Φυσικά πέρα από το θέμα της Εγνατίας, το οποίο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, το Υπουργείο Υποδομών και η Περιφέρεια έχουν κι άλλα ανοιχτά μέτωπα.

Αυτά αφορούν κυρίως στην οδική σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό και την αναβάθμιση της παραλιακής Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, κάτι που είναι επιτακτικό μετά και την παράδοση της Αμβρακίας.

Η πρώτη συνάντηση για τα συγκεκριμένα οδικά έργα είχε γίνει τον Δεκέμβριο και μετά τις δηλώσεις του Υφυπουργού ότι «λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν».

Στη συνάντηση εκείνη είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να προχωρήσουν τα οδικά έργα με σύμβαση παραχώρησης, κάτι που αυτόματα σημαίνει και διόδια..