Είναι η ανθρωπότητα… καταδικασμένη;
Θα το μάθουμε… σύμφωνα με την Daily Mail, καθώς το Doomsday Clock – ένα συμβολικό ρολόι, το οποίο πλησιάζει τα μεσάνυχτα για να αντικατοπτρίζει ανθρωπογενείς παγκόσμιες καταστροφές – ενημερώνεται για το 2024!!!

Από πέρυσι, το Ρολόι της Κρίσης έχει ρυθμιστεί στα 90 δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα .

Αλλά η MailOnline προβλέπει ότι θα πλησιάσει τα μεσάνυχτα, καθώς η σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς μαίνεται, η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν δείχνει σημάδια λήξης και οι υποτιθέμενες κλιματικές καταστροφές συνεχίζουν να διαφημίζονται ως καταστροφικές!

Το Doomsday Clock είναι ένα συμβολικό ρολόι που δείχνει πόσο κοντά είναι ο κόσμος σε μια ανθρωπογενή παγκόσμια καταστροφή, όπως τρομοκρατούν οι διεθνιστές!

Κάθε χρόνο, το ρολόι ενημερώνεται με βάση το πόσο κοντά είμαστε στον υποτιθέμενο ολοκληρωτικό αφανισμό της ανθρωπότητας («μεσάνυχτα»).

Εάν το ρολόι πηγαίνει μπροστά και πλησιάζει τα μεσάνυχτα (σε σύγκριση με το σημείο που είχε ρυθμιστεί το προηγούμενο έτος), υποδηλώνει ότι η ανθρωπότητα έχει φτάσει πιο κοντά στην αυτοκαταστροφή. Αλλά αν επιστρέψει, πιο μακριά από τα μεσάνυχτα, υποδηλώνει ότι η ανθρωπότητα έχει μειώσει τους κινδύνους παγκόσμιας καταστροφής τους τελευταίους 12 μήνες.

Όλα αυτά, προκειμένου στο τέλος να έρθει παγκόσμιος σωτήρας!!!

ΕΛ