Απλά σοκαριστικό!
Πριν λίγο καιρό, εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο λόφο του καναδικού Κοινοβουλίου για να τιμήσουν την παράνομη, όπως χαρακτηρίζεται, κρατική καταστολή του «Κομβόι της Ελευθερίας».

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και μια γιαγιά, η οποία παρευρέθηκε όχι μόνο για να τιμήσει την εκδήλωση αλλά και για να διαμαρτυρηθεί για το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Τζάστιν Τριντό σε ολόκληρο τον Καναδά.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών, που απευθύνεται σε μικρά παιδιά στα δημόσια σχολεία, συμπεριλαμβανομένης της εγγονής της, έχει προκαλέσει ευρεία ανησυχία μεταξύ των γονέων σε όλο τον Καναδά και την Δύση, ενώ και στην Ελλάδα συμβαίνει το ίδιο.

Κρατώντας μια πινακίδα με δύο σύμβολα, η γυναίκα διαμαρτύρεται!

Όπως είπε σε ΜΜΕ:

«Ένα από αυτά τα σύμβολα, το αναγνώρισα από το FBI ως δείκτη που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι για να δηλώσουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Το άλλο σύμβολο ανακαλύφθηκε στην σελίδα 3 της ετήσιας έκθεσης του Ιδρύματος Τριντό για το 2015.

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

«Η εγγονή μου πάει στο γυμνάσιο!

Και εξωσχολικές ομάδες τύπου ”Σεξουαλική Υγεία” πήγαν στο σχολείο και τους έδειχναν σεξουαλικά παιχνίδια και προϊόντα σε σχήμα ανδρικού μορίου κι άλλα τέτοια, σορτσάκια μα ένα ψεύτικο μόριο πάνω τους κτλ… Δεν ξέρω πως θέλετε να τα αποκαλέσετε (παιχνίδια του σεξ). Αυτό ήταν πάντως… Κι είναι 11 ετών»!!!