Τα δημόσια σχολεία στην Ουάσιγκτον θα υποχρεωθούν να διδάσκουν στους μαθητές την συνεισφορά και την ιστορία των LGBTQ+ ατόμων βάσει ενός νέου νόμου που υπογράφηκε από τον κυβερνήτη Jay Inslee.

Τα πρόσφατα πρότυπα μάθησης στα σχολεία πρέπει να διδάξουν τους μαθητές για τις ιστορικές προοπτικές περιθωριοποιημένων ομάδων, όπως οι κοινότητες των φυλών και οι σκλάβοι, αλλά δεν απαιτούσαν ρητά τα μαθήματα που καλύπτουν τις ιστορίες LGBTQ+. Τώρα όμως συνέβη κι αυτό και μάλιστα με ξεχωριστό μάθημα.

«Οι μαθητές αξίζουν να βλέπουν τον εαυτό τους στις σχολικές τους εργασίες», δήλωσε ο γερουσιαστής Marko Liias, ένας Δημοκρατικός από το Edmonds που υποστήριξε το νομοσχέδιο, με μια δήλωση. «Αυτό οδηγεί σε καλύτερη παρακολούθηση, καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση και καλύτερη συνολική ποιότητα ζωής, εξασφαλίζοντας επιτυχία για όλους τους μαθητές μας».

Η Ουάσιγκτον εντάσσεται σε έξι ακόμα πολιτείες — Καλιφόρνια, Κολοράντο, Ιλινόις, Νεβάδα, Νιου Τζέρσεϊ και Όρεγκον — που έχουν παρόμοιες απαιτήσεις για τα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών LGBTQ+ στα δημόσια σχολεία.

Ο νέος νόμος έρχεται σε μια εποχή που οι σχολικές επιτροπές και οι βιβλιοθήκες αντμετωπίζουν ένα κύμα απαγορεύσεων βιβλίων και προγραμμάτων σπουδών υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών σε περιεχόμενο που σχετίζεται με LGBTQ+ άτομα και έγχρωμους.

«Αυτή τη στιγμή, με τις επιθέσεις της ακροδεξιάς, διαπιστώνουμε ότι τα LGBTQ άτομα, ειδικά οι νέοι, αισθάνονται ανασφαλής», δήλωσε η Jaelynn Scott, εκτελεστική διευθύντρια του Lavender Rights Project, μιας οργάνωσης νομικής υπεράσπισης LGBTQ+ με έδρα το Σιάτλ.

Ωστόσο έχουμε αναφέρθεί σε παλαιότερα άρθρο γιαυτα τα βιβλία που απαγορεύτηκαν και δεν εχουν με LGBTQ+ άτομα και έγχρωμους. Αλλά είναι βιβλία πορνογραφίας που απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού. Μερικά απο τα οποία είναι δύσκολο ακόμα και να παρουσιάσουμε.

Το νομοσχέδιο πέρασε χωρίς την στήριξη των Ρεπουμπλικανών. Οι αντίπαλοι υποστήριξαν ότι το νομοσχέδιο παραβιάζει τα δικαιώματα των γονέων και των τοπικών σχολικών περιοχών να συν – αποφασίζουν τι μαθαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Σύμφωνα με το νόμο, η Ένωση Σχολικών Διευθυντών της Πολιτείας της Ουάσιγκτον, με τη βοήθεια του κρατικού Γραφείου Επόπτη Δημόσιας Εκπαίδευσης, θα δημιουργήσει μια πρότυπη πολιτική διαδικασία για τον τρόπο σχεδίασης μαθημάτων και επιλογής εκπαιδευτικού υλικού έως τον Ιούνιο του 2025. Στη συνέχεια, μέχρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτος, τα σχολεία θα πρέπει να ενημερώσουν τις πολιτικές τους για να ενσωματώσουν τα νέα προγράμματα σπουδών.

Έχουμε πει πολλές φορές πως στόχος είναι η σεξουαλικοποίηση των παιδιών απο μικρή ηλικία, γιαυτό και ακολουθούνται πολύ ακόμα νέοι κανόνες στα σχολεία εώς το 2030, με τελικό στόχο την αποποινικοποίηση της παιδεραστίας. Οι γονείς πρέπει να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο καθώς αυτά θα ακολουθήσουν και στη χώρα μας, που δεν κάνει περισσότερο απο το υπακούει στις επιταγές των ξένων.

Το WEF στο παρελθόν έχει πει πως τα παιδιά είναι καλό να βλέπουν πορνογραφία, επειδή η εισαγωγή των παιδιών στην πορνογραφία σε νεαρή ηλικία θα τα βοηθήσει να ξεπεράσουν τυχόν προβλήματα που έχουν με το σεξ και να ωριμάσουν νωρίτερα ώστε να επικεντρωθούν στα σημαντικά ζητήματα της ζωής…

anazitiseis.gr