Είναι σαφές ότι δεν είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα για να προστατεύσουν τον Φρέντι Μπελέρη και το γεγονός ότι δύο φορές ο Ράμα σε συνομιλίες του με Έλληνες αξιωματούχους έχει υποσχεθεί ότι θα αφεθεί ελεύθερος (το βράδυ της σύλληψής του και την Τρίτη που μας πέρασε) τους έχει πει ψέματα, χωρίς καμία συνέπεια, δεν θα ξεχασθεί εύκολα. Ο Δένδιας φανερά εξαφανισμένος, πήρε τις αποστάσεις του από νωρίς.

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο! Άλλωστε ασχολείται τώρα να μαζέψει τα στελέχη, τους υπουργούς και τους περιφερειάρχες του από τα νυχτερινά μαγαζιά που μπεκρουλιάζουν και χορεύουν την ώρα που η μισή χώρα καίγεται!

«Συνελήφθη για υποτιθέμενη «απάτη», ο Μπελέρης αψήφησε τις πιθανότητες και κέρδισε τις τοπικές εκλογές ενώ βρισκόταν στη φυλακή. Οι δυνάμεις που τον κρατούν κλειδωμένο, τον εμποδίζουν να πάρει τη θέση που του αξίζει ως εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας. Ένας διαρκής αγώνας για τη δημοκρατία και την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία» γράφεται σε μήνυμα που κυκλοφορεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Global Greek Influence Podcast #freeBeleri

makeleio