Φρίκη προκαλεί περιστατικό στη Βραζιλία όπου ένας άνδρας από τη Βραζιλία ξερίζωσε την καρδιά και τα έντερα της συζύγου του, αφού έπεσε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι τους. Η γυναίκα τον είχε καταγγείλει για βιασμό.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Marcelo Nistarda Antoniassi να κρατάει το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τα όργανα της Milena Dantas Bereta Nistarda. Εκτός από την καρδιά της, λέγεται ότι ξερίζωσε και τα έντερα του θύματος.

Το 53χρονο θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της στην αστυνομία μόλις τέσσερις ώρες νωρίτερα και πιστεύεται ότι εκείνος έγινε έξαλλος, έσπασε την εξώπορτα του σπιτιού τους, οδηγώντας το αυτοκίνητό του, πριν τη σκοτώσει.

Το αρρωστημένο έγκλημα συνέβη στην πόλη Tupa, 400 μίλια βορειοδυτικά του Σάο Πάολο στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με την Daily Mail η γυναίκα είχε πει στους αστυνομικούς πως ο σύζυγός της την κρατούσε συχνά φυλακισμένη στο σπίτι τους και την ανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του, παρά τη θέλησή της. Το θύμα μάλιστα τον κατήγγειλε την ίδια ημέρα που ανακάλυψε μια εφαρμογή εντοπισμού στο τηλέφωνό της.

Ο άντρας ομολόγησε το έγκλημά του επί τόπου και παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις μόλις μεταφέρθηκε σε κοντινό αστυνομικό τμήμα.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 29 χρόνια και είχαν έναν γιο, ενώ ο δράστης είχε και μια κόρη από άλλη γυναίκα, την οποία μεγάλωναν μαζί.

Η επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Ο ύποπτος είχε ένα μαχαίρι στο χέρι του όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και τους ζήτησε να τον πυροβολήσουν επειδή είχε σκοτώσει το θύμα, αλλά διαπραγματεύτηκαν μαζί του για λίγα λεπτά και τον έκαναν να παραδώσει το μαχαίρι».

Εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Ένας 49χρονος συνελήφθη για φόνο αφού συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της Δευτέρας στη γειτονιά Βίλα Αμπάρκα στην Τούπα. Το θύμα είχε ζητήσει αστυνομική προστασία κατά του υπόπτου ώρες νωρίτερα. Ο άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας και μαχαίρωσε τη γυναίκα, η οποία πέθανε επί τόπου. Προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη».

Η κηδεία της Milena θα πραγματοποιηθεί μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.