«Οι άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί σε ένα πολύ μικρό ποσοστό της επιφάνειας του πλανήτη».

Ένας μάλλον δυστοπικός χάρτης που αναρτήθηκε από σελίδα στο Twitter ήταν η αφορμή ο Έλον Μασκ να πάρει ξανά θέση για τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Σχολιάζοντας έναν χάρτη για που απεικονίζει σε πραγματικό χρόνο τους ενεργούς δορυφόρους του Starlink (3.457 στο σύνολο αυτή τη στιγμή), ο γνωστός για τις ριζοσπαστικές του ιδέες δισεκατομμυριούχος υπενθύμισε πως ο πλανήτης κάθε άλλο παρά από υπερπληθυσμό δεν υποφέρει!!

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ναι, είναι τρελό! Περίπου το 70% της Γης είναι ωκεανός και το μεγαλύτερο μέρος του ωκεανού έχει μηδενικά πλοία ανά κύτταρο Starlink.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Γη είναι γεμάτη από ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα είναι σχεδόν άδεια από την επιφάνεια. Οι άνθρωποι συγκεντρώνονται σε ένα πολύ μικρό ποσοστό της Γης (πόλεις).

Ολόκληρος ο πληθυσμός της Γης μπορεί να χωρέσει στη Νέα Υόρκη στον έναν όροφο»

Ακολουθεί ο χάρτης με τον πλανήτη και τις κουκίδες, κάθε μία από τις οποίες αντιπροσωπεύει έναν ενεργό δορυφόρο Starlink:

There are 3,457 active Starlink satellites at this moment. pic.twitter.com/3htlO8edNe— World of Engineering (@engineers_feed) May 8, 2023


Κάνοντας κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το site με την LIVE κίνηση των δορυφόρων.

Ας θυμίσουμε τώρα τι είχε πει για τον παγκόσμιο πληθυσμό ο Έλον Μασκ, μερικούς μήνες πριν, προκαλώντας “έμφραγμα” στα τσιράκια των διεθνιστών που θέλουν να μειώσουν ραγδαία τον πληθυσμό της γης:

«Δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι. Δεν μπορώ να δώσω αρκετή έμφαση. Δεν υπάρχουν  αρκετοί άνθρωποι!

Νομίζω ότι ένας από τους  μεγαλύτερους κινδύνους για τον πολιτισμό, είναι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων και η ραγδαία πτώση ρυθμoύ ανάπτυξης. Και όμως τόσοι πολλοί άνθρωποι -συμπεριλαμβανομένων έξυπνων ανθρώπων- πιστεύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο και πιστεύουν ότι ο πληθυσμός αυξάνεται ανεξέλεγκτα (θεωρία διεθνιστών). Γίνεται εντελώς το αντίθετο!

Παρακαλώ κοιτάξτε τους αριθμούς. Εάν οι άνθρωποι δεν έχουν περισσότερα παιδιά, ο πολιτισμός θα καταρρεύσει. Σημειώσετε τα λόγια μου».

(απεμπε- EPA- Reuters photo)