Συγκλονίζει η ιστορία ενός 72χρονου βιοπαλαιστή και η απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του για να μην υποφέρει από τους πόνους.

Ο 72χρονος περίμενε δύο μήνες το φάρμακο για την χημειοθεραπεία του το οποίο είναι σε έλλειψη. Ο όγκος μέσα σε δύο μήνες αυξήθηκε από τα 6 στα 9,5 εκατοστά, ελλείψει θεραπείας με αποτέλεσμα να έχει φρικτούς πόνους.

Η επόμενη λύση ήταν να μεταβεί στην Αθήνα ωστόσο δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Απελπισμένος από την τραγική κατάσταση του συστήματος υγείας και του προβλήματος του, δεν άντεξε να υποφέρει και έδωσε τέλος στη ζωή, του αφήνοντας ένα συγκλονιστικό σημείωμα στην οικογένειά του με το οποίο τους αποχαιρετούσε ζητώντας τους συγγνώμη και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Η κόρη του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέδειξε τον γολγοθά που ανέβαινε ο πατέρας της, σημειώνοντας «αυτός ήταν ο πατέρας μου. Καρκινοπαθής σε προχωρημένο στάδιο που διαλύθηκε μέσα στο διαλυμένο ΕΣΥ, με εξετάσεις που έπρεπε να κάνει εκτός νοσοκομείου, με το εξαντλημένο φάρμακο της χημειοθεραπείας που έπρεπε να βρει και να φέρει ο ίδιος στο νοσοκομείο, χωρίς καμία ψυχολογική υποστήριξη, από τον Άννα στον Καϊάφα, με το port για την χημειοθεραπεία ήδη ένα μήνα στο σώμα του και τελικά αυτοκτόνησε την Κυριακή το μεσημέρι».