Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου και συγκεκριμένα στο τμήμα που δέχεται τα επείγοντα περιστατικά, όταν ένας ασθενής κλώτσησε νευριασμένος στο πρόσωπο μια γιατρό, επειδή έμαθε πως έπρεπε να κλείσει ραντεβού για μια συγκεκριμένη εξέταση.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η γιατρός χρειάστηκε τη συνδρομή νοσηλευτριών που εκείνη την ώρα ήταν υπηρεσία στο ΤΕΠ, καθώς από την κλωτσιά που δέχτηκε από τον 31χρονο, υπέστη ελαφρά κάκωση στο πηγούνι, περισσότερο ωστόσο ήταν το σοκ που υπέστη από την επίθεση που δέχτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η χειρουργός κατέθεσε αναφορά στην Ιατρική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Βόλου, η οποία κοινοποιήθηκε και στη διοίκηση του ιδρύματος, στην οποία εξιστορεί το απίστευτο περιστατικό βίας το οποίο βίωσε και εμμέσως πλην σαφώς ζητεί να ληφθούν επιπλέον μέτρα περιφρούρησης.

Το συμβάν που έχει θορυβήσει όλο το προσωπικό στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη στις 07.45 το πρωί.

Ο 31χρονος ασθενής μετέβη με τη μητέρα του στα Επείγοντα με το ΕΚΑΒ, μετά από σύσταση γιατρού για να γίνει μία ειδική εξέταση που ο ίδιος είχε γράψει ηλεκτρονικά στο ΤΕΠ λίγες μέρες νωρίτερα.

Η χειρουργός προσπάθησε να εξηγήσει στον ασθενή και στη μητέρα του ότι για τη μαγνητική τομογραφία που του συστήνεται να υποβληθεί, θα πρέπει να προγραμματιστεί ραντεβού στο αρμόδιο τμήμα του Μαγνητικού.

Ταυτόχρονα όμως του συνέστησε μία θεραπευτική αγωγή με παυσίπονα, ώστε να αντιμετωπίσει τον πόνο οσφυαλγίας, μέχρι να γίνει η μαγνητική τομογραφία και παράλληλα φέρεται να του υποδείχτηκε να προγραμματίσει ραντεβού και σε ορθοπεδικό, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Οι λύσεις που προτάθηκαν από τη χειρουργό φέρεται να μην ικανοποίησαν τον ασθενή, ο οποίος ζητούσε να εξεταστεί από τον γιατρό που του συνέστησε τη Μαγνητική Τομογραφία, κάτι που ωστόσο δεν έγινε, διότι ο συγκεκριμένος υγειονομικός φέρεται να αποχώρησε από το Νοσοκομείο αφού πρώτα ολοκλήρωσε την εφημερία του.

Αυτό ήταν που προκάλεσε και την αντίδραση του ασθενούς, με αποτέλεσμα να την πληρώσει η χειρουργός. Την ώρα που τον πλησίασε για να τον καθησυχάσει και ενώ ο ίδιος βρισκόταν ξαπλωμένος σε φορείο της «κατάφερε» κλωτσιά στο πηγούνι.