Μετά τις ευρωεκλογές, ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την θέση 

Ισχυρές ανακατατάξεις θα έχουμε στο Μέγαρο Μαξίμου το επόμενο διάστημα σύμφωνα με πολύ καλά ενημερωμένες κυβερνητικές πηγές. 
Μετά τις ευρωεκλογές, ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την θέση αυτή και πάντα σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό. 
Τις σκέψεις αυτές τις έχει μοιραστεί με πολύ στενούς του ανθρώπους και είναι κάτι που τον απασχολεί. Θέλει να γυρίσει στο ΕΒΕΑ και στην εταιρεία του.

https://obj.adman.gr/talos/2023/nbg/32830/index.html#click=https%3A%2F%2Ftalos.adman.gr%2Fclick%2F%406Ri0gOCnN%3Aaz8gr%3A8if9%2F68726%2F96942%2F

Το σκεπτικό

ADVERTISEMENT

Άλλωστε, δεν είναι άνθρωπος που ζει από την πολιτική και δεν υπάρχει για την πολιτική. 
Σύμφωνα με το σκεπτικό του, ήρθε στο κυβερνητικό στρατόπεδο για να βοηθήσει τον Πρωθυπουργό μία κρίσιμη στιγμή και κατάφερε πολλά. 
Σε μία περίοδο που λίγοι θα ήθελαν να βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν από εκλογές και ενώ υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που φθείρει την εικόνα της κυβέρνησης, όπως είναι οι υποκλοπές. 
Πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του και έδωσε τις μάχες για τις εθνικές εκλογές και τις αυτοδιοικητικές. 
Ήταν νικηφόρες.

Οι παραδοχές

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν και κάποιες παραδοχές: 
Πρώτον θα πρέπει η ΝΔ να πάει πολύ καλά στις ευρωεκλογές, δηλαδή να έχει μία εμφατική νίκη και να υπάρξει και μέτρια εμφάνιση των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Δεύτερον, το Μαξίμου θα πρέπει να έχει βρει τον αντικαταστάτη του…

Η έκπληξη του …. Γ. Δημητριάδη

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι εξελίξεις μπορεί να μας εκπλήξουν καθώς δεν αποκλείεται ακόμα και επιστροφή του Γρηγόρη Δημητριάδη στο πόστο αυτό που ήταν. 
Το σκεπτικό έχει ως εξής: 
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, όπως έχουμε ξαναγράψει και σύμφωνα με δικαστικές πηγές, θα βγει αλώβητος από την ιστορία των υποκλοπών αφού δεν έχει υπάρξει κανένα στοιχείο που να τον συνδέει με τις παρακολουθήσεις ή με εντολές για τη παρακολούθηση συγκεκριμένων προσώπων.

Δύο χρόνια

Θα έχουν περάσει, ούτως ή άλλως, 2 χρόνια από την στιγμή που έφυγε από το Μαξίμου. 
Αυτά τα 2 χρόνια είναι διδακτικά για όλους. 
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διανύει μία δύσκολη περίοδο και είναι πολύ εμφανής η απουσία ενός στελέχους που να γνωρίζει την αγορά, τους καναλάρχες αλλά και το κόμμα. 
Οι πρώτες 120 μέρες της κυβέρνησης δεν είναι και οι καλύτερες, υπάρχει μία ασυνεννοησία, ανοργανωσιά και μία άναρχη δομή διοίκησης μέσα στο Μαξίμου. 
Και το παραδέχονται όλοι.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr