Πριν χρονια σου λεγαμε οτι σε ψεκαζουν , ειμασταν οι ψεκες για χρονια , σημερα σου λενε οτι ψεκαζουν για να σε σωσουν απο την κλιματικη κριση …σε θεωρουν ηλιθιο λοιπον !

Τωρα σου λεμε σε δηλητηριαζουν και φροντιζουν να σε κανουν να πεινασεις , με στοχευμενα χτυπηματα στην μοναδες τροφης και πλεον σε χημικους στοχους σε εκτελουν με σχεδιο … αλλα παλι δεν θα αντιδρασεις !

Θα επρεπε ηδη να εισαι στο δρομο και να απαιτεις να μαθεις ποια ειναι η τρομοκρατικη ομαδα που τα κανει ολα αυτα..αλλα δεν το κανεις ! .. Ποιος θες να το κανει για σενα ;; ..

Το ποιο εξωφρενικο απο ολα γνωριζεις ποιο ειναι ; Ειναι οτι για ολα οσα ζεις σημερα ειχες ενημερωθει χρονια πριν συμβουν ..και μονο αυτο να σκεφθεις τωρα θα επρεπε να εχεις επαναστατησει !

Happening now in the Salumificio COATI location in Verona Italy. More toxic chemicals are released into the environment. This is the 10th place in one week that we know of that is having extremely toxic chemicals explode and be released into the environment. pic.twitter.com/L9ivinCl8N

— Deplorable4trump2024 (@PTRUMPFORTX2020) February 18, 2023

Stranger… katoxika.gr