Σύμφωνα με αυτή την ιστορία της 20ής Ιουνίου του 2022 στο Harvard International Review, ο πληθυσμός του πλανήτη Γη αυξάνεται ταχύτερα από ποτέ, με τον αριθμό των ανθρώπων που ζουν στον πλανήτη μας να μην είναι ποτέ μεγαλύτερος από ό,τι τώρα, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, από περίπου 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους το έτος 1800 σε πάνω από 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους σήμερα, με την ιστορία του HIR να υποστηρίζει ότι αυτό το “φαινόμενο” είναι γνωστό ως “υπερπληθυσμός”.

Τονίζοντας στην αρχή της ιστορίας αυτής ότι όσοι προωθούν τη “θεωρία του υπερπληθυσμού” πιστεύουν ότι τα αποθέματα πόρων του κόσμου μας σύντομα θα ξεπεραστούν από την αύξηση του πληθυσμού του πλανήτη, μειώνοντας την “ποιότητα ζωής” σε όλο τον πλανήτη, ανέφερε επίσης ότι οι άνθρωποι αυτοί πιστεύουν ότι τα αποθέματα τροφίμων του κόσμου θα καταστούν αναπόφευκτα ανεπαρκή για τη διατροφή του γενικού πληθυσμού, ο αριθμός του οποίου θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι να ριζώσει η πείνα, οι ασθένειες, οι επιδημίες, ο πόλεμος ή άλλες συμφορές.

Οδηγώντας, αναφέρει η εν λόγω ιστορία, στην εμφάνιση πολύ πραγματικών ακραίων μέτρων ελέγχου της αναπαραγωγής, τα οποία έχουν πάρει κεντρική θέση σε διεθνή κλίμακα, συμπεριλαμβανομένων των αναγκαστικών στειρώσεων στο Μεξικό, τη Βολιβία, το Περού, την Ινδονησία, το Μπαγκλαντές και την Ινδία, καθώς και της πολιτικής των δύο παιδιών της Κίνας, η ιστορία τους πήρε στη συνέχεια διαφορετική κατεύθυνση από ό,τι νομίζαμε, αναφέροντας ότι τελικά οι αποκαλυπτικοί φόβοι για την αύξηση του πληθυσμού είναι υπερβολικοί και ως εκ τούτου οι δρακόντειοι κανονισμοί ελέγχου του πληθυσμού είναι περιττοί.

Και ενώ η ιστορία τους δεν μπήκε στον κόπο να αναφέρει τις πολύ πραγματικές “προσπάθειες αποανάπτυξης” που γίνονται από τις παγκοσμιοποιημένες κυβερνήσεις σε όλο τον πλανήτη, οι οποίες, όπως έχουν δει όσοι έχουν δώσει αρκετή προσοχή, δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαζικές δολοφονίες από κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης των ΗΠΑ εδώ στις “καλές ΗΠΑ”, που πραγματοποιούνται σε παγκόσμια κλίμακα, η ιστορία τους ασχολήθηκε με το γεγονός ότι όσο η παραγωγή τροφίμων συμβαδίζει με την αύξηση του πληθυσμού, όλα θα πάνε καλά μακροπρόθεσμα.

Αλλά όπως βλέπουμε ξανά και ξανά τώρα, η παραγωγή τροφίμων σίγουρα ΔΕΝ συμβαδίζει με την αύξηση του πληθυσμού, με αυτή τη νέα ιστορία του Zero Hedge να αναφέρει ότι 140.000 και πλέον αγροκτήματα έχουν “χαθεί” μόνο τα τελευταία 5 χρόνια, όπως αναφέρεται και στο 1ο βίντεο στο τέλος αυτής της ιστορίας. Τώρα ΑΥΤΟ, σε συνδυασμό με την αύξηση του πληθυσμού, είναι μια συνταγή για καταστροφή.

Όπως είχαμε αναφέρει στο ANP την 1η Φεβρουαρίου, με τους “παγκοσμιοποιητές” να πιστεύουν ακράδαντα ότι ο “υπερπληθυσμός” είναι η μεγαλύτερη “απειλή” που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας η Γη, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι πρέπει να “λυθεί” με “κάθε αναγκαίο μέσο” για να προχωρήσει ο κόσμος στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων φαινομενικά ατελείωτων μεθόδων “τυραννικού ελέγχου”, όπως ο “έλεγχος των τροφίμων, ο έλεγχος της ενέργειας, οι έξυπνες πόλεις και ο οικονομικός έλεγχος”, με τόσους λίγους ανθρώπους να έχουν τόσο μεγάλο “έλεγχο” πάνω στον υπόλοιπο πληθυσμό και τους πόρους του πλανήτη, που από “ελεύθερος λαός” έχουμε επισήμως μετακινηθεί στο να ζούμε ως “σκλάβοι” κάτω από μια “ατζέντα γενοκτονίας”. ‘

Και όπως αναφέρει αυτή η νέα ιστορία στο Natural News, έχουμε τώρα περισσότερες αποδείξεις ότι ολόκληρη η “επιχείρηση” COVID-19 δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μια “προμελετημένη γενοκτονία”, που πραγματοποιήθηκε σε παγκόσμια κλίμακα.

Με αυτή την ιστορία του Natural News να αναφέρει ότι τα εμβόλια COVID θεωρούνται τώρα ως ένα γεγονός 12 στίγματος, με ένα γεγονός 12 στίγματος να είναι ένα γεγονός που έχει σχεδόν μηδενική πιθανότητα να συμβεί – ένα γεγονός μαύρου κύκνου, αν θέλετε, όπως προειδοποιεί αυτή η ιστορία, εκτός από όλους τους ανθρώπους σε όλη την Αμερική και σε όλο τον κόσμο που έχουν πεθάνει μετά την υιοθέτηση των συμβουλών των “ευγονιστών” και τη λήψη των εμβολίων τους, εκατομμύρια άλλοι έχουν βλάψει για πάντα την υγεία τους, με “καρκίνους τουρμπίνας” να εκρήγνυνται σε όλο τον πλανήτη.

Εκτός από τις πολλές χιλιάδες που πέθαναν λίγο καιρό αφότου “εμβολιάστηκαν πλήρως”, υπάρχουν επίσης εκατομμύρια περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών που προκλήθηκαν από τα εμβόλια και δεν πρόκειται να εξαφανιστούν ποτέ για τους ανθρώπους που τώρα υποφέρουν από αυτά.

“Η Επιχείρηση Warp Speed δεν αναπτύχθηκε μόνο ως ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ερημοποίησης, αλλά σχεδιάστηκε επίσης για να εξουθενώσει και να καταστήσει ανίκανα για εργασία όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα “εμβολίων”,” αναφέρει το State of the Union.

“Αυτό που πραγματικά κάνει αυτό είναι ότι δεσμεύει τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών των ΗΠΑ, ώστε να μην έχουν χρόνο ή ενέργεια για να θέσουν τη δολοφονική τους κυβέρνηση προ των ευθυνών της για το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στην παγκόσμια ιστορία”.

Λάβετε υπόψη σας ότι δεν είναι μόνο η κυβέρνηση που πρέπει να λογοδοτήσει. Το ίδιο ισχύει και για τη φαρμακοβιομηχανία, το ιατρικό κατεστημένο, τη Μεγάλη Τεχνολογία, την εταιρική θρησκεία, το εκπαιδευτικό σύστημα και όλους τους άλλους συνωμότες που έπαιξαν ρόλο στην εξαπόλυση αυτής της μαζικής γενοκτονίας στην Αμερική.

Σημαίνει ότι οι ίδιοι θεσμοί στους οποίους ο αμερικανικός λαός έχει αφιερώσει εδώ και καιρό τη ζωή του, και από τους οποίους έχει εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, είναι οι ίδιοι που έχουν πουλήσει τους Αμερικανούς με τους χειρότερους τρόπους, δεν υπάρχουν ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ότι θα λογοδοτήσουν ΠΟΤΕ για τα εγκλήματα της γενοκτονίας τους καθώς προχωράμε προς το μέλλον, αφήνοντας αυτούς τους ευγονιστές που πραγματοποίησαν το “μεγαλύτερο έγκλημα στην παγκόσμια ιστορία” ελεύθερους να δολοφονούν όλο και περισσότερους.

Και θα πρέπει να ακούσουμε εκείνους τους ανθρώπους που ζουν τη ζωή τους μέσα στον ασφαλιστικό κλάδο και που παρατηρούν τις συνεχιζόμενες τάσεις για να δουν τι βλέπουν. Ενώ έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο ANP για μια φαινομενικά ατελείωτη σειρά Αμερικανών και ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα, αρκετά συχνά, κατά περίεργο τρόπο, νέοι και προηγουμένως υγιείς, όπως βλέπουμε τώρα, είναι ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι που πεθαίνουν σε τεράστιους αριθμούς. Λες και οι “ενέσεις” ήταν όπλο για να σκοτώσουν αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους.

Έτσι, στοχοποιώντας όχι μόνο τους ανθρώπους που θα ήταν η πρώτη γραμμή άμυνας της Αμερικής σε περίπτωση που μπαίναμε σε έναν ακόμη καταστροφικό πόλεμο, αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους που ήταν οι “επόμενοι στη σειρά” για να αποκτήσουν παιδιά, επιτρέποντας έτσι σε αυτούς τους παγκοσμιοποιητές ψυχοπαθείς να “διπλασιάσουν” την “ατζέντα της αποανάπτυξης”, σκεφτείτε μόνο πόσο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα αν τους “επιτραπεί” να συνεχίσουν να ξεφεύγουν με μαζικές δολοφονίες! Είναι σαφές ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Για άλλη μια φορά, από αυτή την κρίσιμη ιστορία των Natural News..:

A COVID jab genocide

Ένας συνταξιούχος ασφαλιστής λέει ότι τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα από τα ασφαλιστικά δεδομένα. Από τότε που εξαπολύθηκαν τα εμβόλια COVID στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, οι σοβαροί τραυματισμοί και οι θάνατοι από “άγνωστες” αιτίες έχουν εκτοξευθεί στα ύψη – χωρίς ορατό τέλος.

“Καθώς γράφω τον Φεβρουάριο του 2024, δεν περνάει σχεδόν καμία μέρα χωρίς να αποκαλυφθούν περισσότερες καταδικαστικές πληροφορίες σχετικά με τις τραγικές συνέπειες αυτών των ενέσεων”, λέει ο συνταξιούχος ασφαλιστής.

“Τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν παντού, εκτός φυσικά από τα ελεγχόμενα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που συνεχίζουν να προωθούν αυτή την απατηλή αφήγηση- αλλά οι ρωγμές στην αφήγηση των MSM είναι πλέον παντού και η αλήθεια έρχεται αργά αλλά σταθερά στο φως”.

Αν και δεν είναι αναλογιστής, ο συνταξιούχος ασφαλιστής λέει ότι δούλευε καθημερινά μαζί τους και μπορεί να δει ξεκάθαρα από τα δεδομένα ότι η κατάσταση είναι καταστροφική όσον αφορά την εκτεταμένη και πολλαπλή βλάβη στην υγεία που προκαλούν οι ενέσεις COVID.

Ένα σοβαρό ζήτημα είναι η αύξηση των “καρκίνων τούρμπο” ή καρκίνων που αναπτύσσονται και εξαπλώνονται στο σώμα ενός ατόμου πολύ πιο γρήγορα από το κανονικό. Οι πλήρως εμβολιασμένοι υποκύπτουν σε turbo καρκίνους με αυξανόμενο ρυθμό.

Ο Dr. William Makis, ένας διάσημος Καναδός ογκολόγος και ακτινολόγος που έχει διαγνώσει 20.000 περιπτώσεις καρκίνου κατά τη διάρκεια της καριέρας του, δήλωσε πρόσφατα στο The People’s Voice ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του αισθάνονται ξαφνικά σαν “νήπια” προσπαθώντας να εξηγήσουν αυτό το νέο φαινόμενο στον κόσμο.

Ορισμένοι από τους καρκίνους turbo που βλέπουν ο δρ Μάκης και οι συνάδελφοί του εξαπλώνονται τόσο γρήγορα που οι ασθενείς πεθαίνουν μέσα σε λίγες ημέρες από τη διάγνωσή τους. Πολλές από τις διαγνώσεις εμφανίζουν επίσης αμέσως την κατάσταση σταδίου 4, κάτι που, όπως λέει, δεν έχει ξαναδεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

“Απλά για να δώσουμε μια ιδέα του πόσο άσχημο είναι αυτό, μια καταστροφή τριών σίγμα ή μια καταστροφή μία στα 200 χρόνια θα ήταν μια αύξηση 10% σε σχέση με την προ της πανδημίας, οπότε το 40% είναι απλά ανήκουστο”, σχολίασε ο Scott Davidson, διευθύνων σύμβουλος της OneAmerica Life Insurance, η οποία στις αρχές του 2022 ανέφερε μια αύξηση 40% στις αιτήσεις θανάτου σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα τρίμηνα που κάλυπταν το δεύτερο εξάμηνο του 2021, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι έκαναν COVID τσιμπήματα στο αποκορύφωμα της επιχείρησης Warp Speed.

Με τον υποψήφιο πρόεδρο RFK, Jr. να δηλώνει κυριολεκτικά ότι αυτά τα θανατηφόρα εμβόλια είναι βιολογικά όπλα που δημιουργήθηκαν από τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως ακούγεται στο 2ο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας, που σημαίνει ότι “Εμείς, ο Αμερικανικός Λαός” πληρώνουμε κυριολεκτικά για τις δικές μας δολοφονίες και τις δολοφονίες αμέτρητων άλλων αθώων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη που πραγματοποιούνται σε παγκόσμια κλίμακα, γίνεται όλο και πιο σαφές ότι αυτοί οι μαζικοί θάνατοι θα σταματήσουν μόνο αν τους βάλουμε ένα τέλος.

Στο 3ο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας, ο Dr. William Makis MD ασχολείται με αυτούς τους εκρηκτικούς αριθμούς των “καρκίνων τούρμπο” που ο ίδιος ως γιατρός παρακολουθεί, με το ιστολόγιο Substack να καταγράφει τις τάσεις που παρατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια, έναν ανησυχητικό αριθμό θανάτων και τραυματισμών που μέχρι σήμερα παραμένουν ατιμώρητοι. Ωστόσο, με τον δικό μας “αφυπνισμένο” στρατό να πρωτοστατεί στις μαζικές δολοφονίες, και τους παγκόσμιους ευγονιστές να εξακολουθούν να πιστεύουν μέσα στο διεστραμμένο μυαλό τους ότι ο πλανήτης είναι “υπερπληθυσμένος”, άρα πιστεύουν ότι πρέπει να “κάνουν κάτι γι’ αυτό”, είναι σαφές ότι θα συνεχίσουμε αυτή την πορεία προς την καταστροφή μέχρι ο αμερικανικός λαός να σηκωθεί και να κάνει κάτι γι’ αυτό.