Δεκάδες τρομοκράτες, τούνελ, επιχειρησιακά στρατηγεία αλλά και θέσεις εκτόξευσης ρουκετών εξολόθρευσε η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Το τελευταίο 24ωρο, η Πολεμική Αεροπορία έχει επιτεθεί σε πάνω από 250 στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, μεταξύ των οποίων σήραγγες τρομοκρατών, δεκάδες τρομοκράτες, επιχειρησιακά στρατηγεία και θέσεις εκτόξευσης της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς», ανέφερε η ανακοίνωση.

Παράλληλα, οι IDF και η Σιν Μπετ (σ.σ. η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας του Ισραήλ) σκότωσαν το βράδυ της Πέμπτης προς ξημερώματα Παρασκευής τον διοικητή του τάγματος της Χαμάς στο Χαν Γιουνίς, Μιντάτ Μαμπάσερ, που σύμφωνα με τους Ισραηλινούς «συμμετείχε σε επιθέσεις με ελεύθερους σκοπευτές και εκρηκτικά κατά των δυνάμεων και οικισμών του Ισραήλ».

Ο στρατός επιβεβαίωσε επίσης ότι ένα drone Skylark 3 συνετρίβη στη Λωρίδα της Γάζας νωρίτερα σήμερα, «ως αποτέλεσμα τεχνικού σφάλματος» Δεν υπάρχει φόβος διαρροής ευαίσθητων πληροφοριών από τη συσκευή, σχολίασαν οι IDF.