….κοιμάται ήσυχη αφού οι δυο τους θα βρεθούν σε τετ α τετ και θα επιλύσουν όλα τα ακανθώδη…

Το πρώτο τετ α τετ θα έχουν την Τετάρτη (1/11) στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών (briefing).

«Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις», σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Εξάλλου, σήμερα, στις 20:00 ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο του 27ου ετήσιου συνεδρίου Economist Government Roundtable θα συζητήσει με τον Φράνσις Φουκουγιάμα. 

Αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στις 11:00, θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέλαβε τη θεσμική πρωτοβουλία συνάντησης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρόμοια θεσμική πρόσκληση απευθύνθηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΚΚΕ.