ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Σε Ρώμη, Παρίσι, Λονδίνο, και σε ολόκληρη την Γερμανία και άλλες πόλεις έχουμε συνεχιζόμενα επεισόδια από χιλιάδες ακραίους Ισλαμιστές κατά της αστυνομίας και των υπόλοιπων πολιτών, προκαλώντας υπόνοιες για ακόμα χειρότερες καταστάσειςΤο 2046, ένας στους πέντε Αυστριακούς θα ομολογεί το Ισλάμ ως την κύρια θρησκεία του
“Ημέρες οργής”, ονόμασαν οι χιλιάδες Ισλαμιστές υποστηρικτές της Χαμάς, τις διαδηλώσεις που φέρνουν βία ειδικά στην Ευρώπη σε μεγαλουπόλεις, όπως το Λονδίνο, η Βιέννη, η Ρώμη, ενώ φωνές και κινήσεις εντυπωσιασμού έχουμε και στην Αθήνα.

Πριν λίγο μέσα στο σταθμό μετρό Πανόρμου, είχαμε συνθήματα από Παλαιστίνιους που είχαν πάει στην πορεία υπέρ της Παλαιστίνης μπρος από την πρεσβεία του Ισραήλ.

Σήμερα προχώρησαν σε διαμαρτυρία μέσα στη δομή της Λέρου για την καθυστέρηση στις διαδικασίες Ασύλου, οι δεκάδες αλλοδαποί.

“Οι ίδιοι θέλουν να πάνε στην Αθήνα, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών που αλάλαζαν πανηγυρικά για την επίθεση της Χαμάς.

Βλέπουμε να συμβαίνουν σοβαρά γεγονότα στη Μέση Ανατολή (Ισραήλ και Κουρδιστάν) που αποτελούν την τελευταία φάση του ανατολικού ζητήματος (κατάρρευση οθωμανικής θεοκρατικής αυτοκρατορίας και ανάδυση εθνικών κρατών). Μια διαδικασία που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη…προσδεθείτε”, αναφέρει Έλληνας ειδικός.

Από χθες μετά το περιστατικό στην Γαλλία με την δολοφονία του καθηγητή από Τσετσένο Τζιχαντιστή, στο οποίο εμπλέκεται ολόκληρη η οικογένεια, έχουμε μπαράζ επεισοδίων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι υποστηρικτές της Χαμάς είναι στους δρόμους μας προειδοποιούν ξένα ΜΜΕ.

Σε Ρώμη, Παρίσι, Λονδίνο, Γερμανία, και άλλες πόλεις έχουμε συνεχιζόμενα επεισόδια από χιλιάδες ακραίους Ισλαμιστές κατά της αστυνομίας και των υπόλοιπων πολιτών, προκαλώντας υπόνοιες για ακόμα χειρότερες καταστάσεις.

Πολλοί φοβούνται μπαράζ τρομοκρατικών ενεργειών σε μεγαλουπόλεις της Ευρώπης, η οποία μουσουλμανοποιείται συνεχώς.

“Το μέλλον της Αυστρίας είναι ισλαμικό! Ο Χριστιανισμός δεν είναι πλέον η πρώτη θρησκεία. Το Ισλάμ πήρε τη θέση του – Ο Χριστιανισμός είναι έξω, το Ισλάμ είναι μέσα!

Στην Αυστρία, η καθολική πίστη βρίσκεται σε παρακμή, το Ισλάμ αυξάνεται. Θα υπάρχουν πολύ λιγότεροι Καθολικοί στο μέλλον, ενώ ο αριθμός των μουσουλμάνων και των μη θρησκευόμενων θα αυξηθεί σημαντικά”, προβλέπουν οι ειδικοί.

Το 2046, ένας στους πέντε Αυστριακούς θα ομολογεί το Ισλάμ ως την κύρια θρησκεία του.

Στη Βιέννη, το Ισλάμ θα είναι η ισχυρότερη θρησκεία: σε 30 χρόνια, ένας στους τρεις Βιεννέζους θα είναι μουσουλμάνος”,αναφέρει ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο.

Καθολικοί θα είναι μόνο, το 42 τοις εκατό στη χώρα, πέφτοντας στο 22 τοις εκατό στη Βιέννη».

Το 1971, οι Καθολικοί αντιπροσώπευαν το 78,6% του πληθυσμού της Βιέννης. το 2001, λίγο περισσότερο από το ήμισυ, το 2011, το 41,3% και σε τριάντα χρόνια οι Καθολικοί θα είναι μόνο το ένα τρίτο του συνόλου».

Είναι καιρός οι πολίτες να ανοίξουν τα μάτια τους και να διαπιστώσουν το τι ακριβώς έρχεται, καθώς το ακραίο Ισλάμ και οι υποστηρικτές του έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα.

https://twitter.com/i/status/1683386607770935299

Ο χριστιανισμός είναι σε διωγμό και τείνει προς εξαφάνιση, καθώς εισάγονται θεωρίες και κηρύγματα που παραπέμπουν πλέον στο Μεσαίωνα, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε μια Ήπειρο που παρήγαγε πολιτισμό μέχρι τον 20ο αιώνα.