Την άποψη ότι πρέπει πρώτα να καθαρίσουν οι εκλογικοί κατάλογοι από τους οποίους δεν έχουν αφαιρεθεί οι νεκροί, προτού εισαχθεί η επιστολική ψήφος εκφράζει ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο «Χ» (πρώην Twitter).

Όπως αναφέρει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή το πρόβλημα θα οξυνθεί με την επιστολική ψήφο που φέρνει η κυβέρνηση. Σημειώνει πως θα μπορούσε να είναι πηγή μεγάλης ανωμαλίας και επηρεασμού του εκλογικού αποτελέσματος. Κάτι το οποίο επεσήμανε στο ραδιοσταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (ηχητικό στο τέλος του άρθρου στο 02:10:00)

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που διεξάγει εκλογές με καταλόγους από τους οποίους δεν έχουν αφαιρεθεί — όπως αυτονόητα επιβάλλεται — οι πεθαμένοι. Το πρόβλημα οξύνεται με την καθολική εισαγωγή της επιστολικής ψήφου που εισάγει αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Είναι δυνητικά πηγή μεγάλης ανωμαλίας και επηρεασμού του εκλογικού αποτελέσματος. Το λέω εδώ και καιρό: Η επιστολική ψήφος — επιβεβλημένη στην εποχή μας– πρέπει να ψηφιστεί αφού συμφωνηθούν ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ δικλείδες ασφαλείας. Η κυριωτερη είναι η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων για την οποία δεν λαμβάνει ξεκάθαρη δέσμευση μέχρι στιγμής η κυβέρνηση. Κάτι αδιαπραγμάτευτο στην εποχή της ψηφιακής διακυβέρνησης για την οποία κοκκορευεται. Αυτό τόνισα μεταξύ των άλλων σε συνέντευξή μου προ ολίγου ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

karditsastakra